reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiem ze sie za wczesnie nie kupuje :-) tez tak slyszalam chociaz tyle mojego ze w internecie poogladam. A z drugiej strony mojego brata dzidzia ma 7 dni, a dzidzia siostry meza ma 2 mc wiec moze on faktycznie sie naoglada. Moze dam mu troche czasu ......
Anula no to masz wesolo hehe, moj maz ostatnio jak lezelismy mowi nagle " otworz buzie " ja sie patrze ale mysle zobacze co jest a on mi do buzi mowi " halo tata do brzucha odezwij sie " ja mowie ze to nie tak dziala, bo naogladal sie plyty pampers ze dziecko w brzuszku slyszy :-) ubaw mialam niesamowity

reklama
:-)Ogladalam zdjecia brzuszkow :-) ale superanckie, ja jestem plaska :-(ale za to rozmiar C zaczyna byc maly, zalezy od biustonosza. Mam nadzieje ze wieksze nie beda albo to tylko tak na poczatku, u was duzo sie zmienilo ?

Wiktoria - No ja mam teraz C a miałam małe B i nadal się powiększają. W pierwszej ciąży w ciąży urosły mi do dużego C a z nawałem mlecznym to chyba DD było wiem, że wyglądałam strasznie śmiesznie z taką dojarnią hi hi

Ja tez ogladalam ten serial na dwojce i oczywiscie sie poplakalam ze wzruszenia:tak::-)
Jesli chodzi o kupowanie rzeczy dla mlaenstwa ja w pierwszej ciazy zaczelam kupowac zaraz po skonczonym pierwszym trymestrze.Lacznie z pampersami ktorych pozniej mi starczylo na pol roku prawie:tak:Teraz tylko wiem ze nie bede kupowac zadnych kosmetykow...wiekszosc sie nie zdala bo dziecko mialo na nie alergie.Tylko Oilatum ratowalo sytuacje a niestety jest drogie i starcza na krotko.Tez bede to juz niedlugo kupowac po troszku.Zreszta wszystko co mi w oko wpadnie a przede wszystkim bede miala kase.
Piersi sporo powiekszone i jedrne i nadal bolace...

Mnie czasami mocno bola a co do wygladu faktycznie smiesznie ja na przyklad mam 160cm wzrostu 50 kg i takie wielkie mleczarnie. Ostatnio nawet bluzke zmienialam bo mialam wrazenie ze Pamela to pikus

Ja też za stanikiem zacznę się rozglądać bo te moje B już dawno minęły teraz era C, wiecie co one bolą fakt ale jaka radość dla naszych mężów:-D

Polka co fakt to fakt, jak ja sie ciesze ze mojemu mezusiowi przeszedl etap strachu o dzidziusia, ;-)musialam sie duzoooo nameczyc zeby mu wytlumaczyc ze sex malenstwu nie zaszkodzi bo wszystko jest dobrze :-) Malo dzis osob zaglada tu jest sobota a ja sama w domu do jutra wieczorem ech ..:-(

Polka - fakt mężusiowie się cieszą, mój nawet bardzo wtedy mu mówię, że jak się ze mną żenił, twierdził, że małe jest piekne a teraz kochanego ciała nigdy za wiele :-D:-D

Wiktoria - No mały ruch dzisiaj to fakt, my też same z córcią siedzimy małż w pracusi co pewien czas dzwoni mówiac za 20 minut będe tak od 2 godzin :wściekła/y:

Polka w ktorym jestes tygodniu ? Mi na kalkulatorze wychodzi 13 tydz i 3 dni i termin na 29 maja. A lekarz mi tez wyliczyl na 29maja, tyle ze jak poszlam na usg to powiedzial ze wielkosc glowki na 11 tydzien, mialam wczesniej o tym napisac ale jakos z tego wszystkiego z glowy mi wylecialo Jak jest u was ??:-)

reklama
anula z moim mezem jest identyko jak gdzies idzie lub jedzie, tylko ze dzis moj maz ma sluzbe jak poszedl o 14 to dopiero wroci jutro kolo 17-stej.

Do góry