reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka mnie czasami zakuje ale chwilke, wspulczuje Ci bo jak sobie pomysle to az ciarki przechodza

Słuchajcie a wiecie na co i po co nikotynamid w witaminach ? bo jakos zle sie kojarzy niestety

Tolka ja tez chodze tylko prywatnie ale place troche wiecej,ale cos w tym jest ostatnio u lekarza siedzialamminut przynajmniej wiem ze kogos obchodze, bo w mojej przychodni przyjmuje babka i jest poprostu tragiczna jak poszlam sprawdzic czy jestem w ciazy to mnie tak zbadala ze wszystko bolalo i powiedziala ze ciazy nie poprowadzi bo ma duzo pacjentek, ale nie zaluje bo ponoc tez ma troche dzieci na sumieniu niestety :-( Z checia bym jej wystawila jakas opinie.

reklama
Wiktoria - Ja jak poszłam pierwszy raz do gin państwowo w I ciąży to też babka tak Mnie wybadała że potem Mnie polało przez tydzień (a wyglądała jak czarownica)i nawet nieraz myślałam że to własnie przez Nią poroniłam bo to właśnie tydzień po badaniu dzidziuś Nasz już nie żył :wściekła/y::wściekła/y:

ja rowniez chodze prywatnie:tak: specjalnie zalozylam sobie ubezpieczenie prywatne jak bylam w pierwszej ciazy ale niestety poronilam:-(za to za dugim razem sie udalo i mam kochanego syneczka:-) ja wogole zadnych kluc nie czuje ani bolu brzucha sama nie wiem czy sie martwic czy cieszyc :confused: ta ciaza od poprzedniej jest zupelnie inna chociazby brak apetytu jem na sile bo musze nakarmic malenstwo :-p

A mnie też często brzuszek ciągnie i to dość boleśnie, nawet niekoniecznie muszę ruszyć się bardzo gwałtownie :-( Za pierwszym razem też tak było ale z czasem przeszło (niestety nie pamiętam już dokładnie kiedy).

Tolka, teraz będzie już dobrze, ważne że jesteś pod dobrą opieką a Twój aniołek zawsze będzie z Tobą i majowym maleństwem!!

Przypomniało mi się jak kiedyś poszłam do państwowej ginki i byłam w totalnym szoku jak kobieta przyjęła mi popijając kawusię a co najlepsze z papierosem w paszczy. Było to bardzo dawno temu ale jednak....

Szwarou, będę trzymać kciuki, już nie pamiętam kiedy spałam o 8 w niedzielę - a z czego egzamin?
Czy Twoja ukochana także bywa na BB?

Witam z rana
My oczywiście od 7 na nogach Oliwci ciągle wychodzą dwie trójki i nocki mam straszne:wściekła/y:
Mnie na szczęście brzuszek tylko w pierwszych tygodniach bolał a teraz już jest dobrze:-) Ale w ciąży z Oliwką długo mnie bolało i to nawet bardzo :no:.

Co do państwowych lekarzy to trzeba trafić ja któregoś razu z pierwszą ciążą tą co niestety poroniłam poszłam państwowo na osiedle i co usłyszałam od lekarki niech pani przyjdzie za dwa tygodnie i zastanowi się co dalej ( czyt. czu chcę usunąć czy nie :wściekła/y::no::no: ) więc doskonale Cie rozumiem Wiktoria. Ale na przykład teraz mam wspaniałego lekarza który przyjmuje państwowo co prawda mam do niego kawałek ale warto, wizyta trwa u niego średnio 30 minut mogę się o wszystko zapytać :-)

Szwarou - Oczywiście kciuki będą zaciśnięte

Dobra miłego dnia kochani

Witam sobotnie:-)My dzis ruszamy z dzieckiem do Bajlandi w koncu bo tydzien temu po zamykane bylo w niedziele.W koncu sie wyszaleje moj szkrab.
Ja jak juz kiedys pisalam z pierwszej ciazy mam zle tez pamiatki z lekarzami panstwowymi.Teraz na szczescie mam milego lekarza choc prywatnego.

Niestety slyszalam ze nie wszystkie odzialy poloznicze wpuszczaja dzieci na wizyty do swojego nowonarodzonego rodzenstwa:confused:

Szwarou w niedziele bede trzymam kciuki:-)A co za egzamin? Czyzby prawko?;-)

reklama
No Beata czasem czyta co sie dzieje ale sie nie udziela :)
A egzamin jest z przedmiotu Geografia Turystyczna Wielkiej Brytanii Szwajcarii Niemiec Węgier

Do góry