reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie my dalej dwa w jednym :-(
Od wczoraj mam wózek . Ja i moja mama oszalałyśmy ze szczescia . Jeździmy sobie po mieszkaniu:-D:-D:-D bo juz nie mozemy sie doczekac kiedy taka małą osóbke bedziemy
wozić .
Dotkass a może ty będziesz następna :happy:

reklama
Karola, Nati Śliczne Dziewuszki-gratulacje.
U mnie też zaczynają się skurcze, ale się już nie łudzę zbytnio;-)
Gdzie ta burza-zbiera się i zbiera:tak:

Miłego wieczorku

jo-anna-on ja też się łudziłam że urodzę wcześniej, tak jak Oliwkę - 2 tyg przed, a tu proszę :sorry2::sorry2::dry:. Ale Tobie życzę jak najlepiej :tak::tak:;-)
:szok::szok::sorry2::sorry2: Nie strasz mnie ;-) ale mam jeszcze szansę urodzić ciut wcześniej. Tobie również życzę jak najlepiej i szybko :tak::-).

Wiem, że będę monotonna, ale ciekawi mnie...która następna???[/COLOR][/FONT]
Ja cały czas Ciebie obstawiam, weź się za to rodzenie w końcu :-);-):-D:laugh2:. Może w nocy?

Ja po kolacji pstrągowej pełna do pełna :tak: pyyychota :tak:

dzieki dziewczyny zycze wam szybkiergo rozwiazania:-)ja sie ciesze ze mam juz te wyczekiwania za soba:tak:

Byliśmy dzisiaj na festynie i nie zdążyliśmy dojść na karuzelę kiedy zaczęło padać. Nieprawdopodobnie lało. Mąż z Milką na rękach pod parasolem biegł do auta a ja z psem przed nimi (też biegłam). Do tego krótka burza. I co? I nic! Ani biegi ani burze na mnie nie działają :crazy:. Jak w nocy nie będę miała jakiś małych skurczy to tracę nadzieję. No ale do końca maja jeszcze trochę czasu, no i pełnia jakoś koło 20 maja. Zobaczymy.

A ja jeszcze pograłam sobie z Darkiem w badnimtona, troszkę się porozciagałam i poruszałam, może to coś da?

Ming możesz biegać? Ja chyba bym zmokła jak kura bo na bieganie jest jużza ciężko. Szkoda, że festyn sięnie udał i burza nic nie dała. A może w nocy coś się zacznie?

Karola, Nati gratuluje pieknych coreczek.

Dotkass ja co chwile zagladam na bb sprawdzic czy Ty juz moze urodzilas a Twoja Amelka taka uparta jak Adas Kamilki i wyjsc nadal nie chce. A moze te Twoje skurcze to takie porzadne sa tylko masz wysoki prog czucia bolu i jak w koncu dojedziesz do szpitala to za moment bedziesz miec coreczke w ramionach??

A gdzie Ola??Moze chociaz ona jest na porodowce??

Witajcie kochane!! Wybaczcie dluga nieobecnosc, ale bylam w szpitalu 2 tygodnie!!:-( A najgorsze jest to ze dalej nie wiem czy wszystko jest dobrze. Moja dzidzia dwa razy trafila do szpitala z powodu zoltaczki, nie moga jej wyleczyc a ona ma juz miesiac! Ciagle jest zolta caly czas spi...a oni wyslali nas znow do domu:-( Ja mialam jakies zapalenie 40 stopni temperatury...tragedia a oni nie wiedzieli co mi dolega...cała anglia :no:

reklama
Do góry