reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

No ja wiem nie ważne chlopiec czy dziewczynka reguly nie ma czy grzeczne czy nie cóz taki urok dzieciaczków tak tylko zartowałysmy chyba jakies pozytywne fluidy wysylamy nawzajem

Iwonka życze powodzenia w pracowaniu ;-)nad efektem

reklama
Dotkass no cóż chcialam poprawic wam humorki bo ja mam teraz jakąś mega szczęsliwość moze ze spelnienienia zachcianek moze ze mężuś w końcu nas popprzytulał :-) No ale znajac zycie cięzarnej w 9 miesiącu to za chwile mi sie zmieni i bede plakać Wy też tak macie ze im blizej to tym bardziej zmienne jestescie i nie wiadomo z czego?

Oj ja to zmienna jestem bardzo...ale nie jeżeli chodzi o jedzenie, raczej mało zdecydowana i wole teraz, żeby to R podejmował za mnie większość decyzji, które ja potem i tak zmieniam na moje...porąbane to mówię Wam :-D:tak:

Jejku moje spodnie kupione 1,5 miesiaca temu zaczynaja cisnac a sa w rozmiarze xl czy jakoś tak moze przez brzuszek bo jak dalej tyłek mi rosnie to sie zalamie
Choc dzis dostałam mega komplement od meza Widzialem dziewczyne kumpla wiesz jak zgrubla grubsza niz ty a nie w ciaży:laugh2:(oni tylko tak umia porównywac ale co tam)no i tak wyladnialas na buzi no prosze a mowia ze dziewczynki mamusi urode zabieraja:happy:

Mi też spodnie powoli na dupcie nie wchodzą, ale ostatnio strasznie spuchłam, chociaż mój R też ostatnio mi komplementy sadzi, że i tak bardzo ładnie wyglądam, a nie tak jak niektóre dziewczyny w ciąży, ktróre wyglądaja jak balony...nie powiem miłe, chociaż pytanie czy prawdziwe ;-), ale nie ważne, ważne że próbują podnieść nas na duchu :-):tak:

Ja prałam ochraniacz w pralce i spokojnie wygląda slicznie i żadna kluska się nie zrobiła, więc pierz spokojnie :tak:

Ja uciekam dziewczynki, zjem kolacyjkę, a potem do łóżeczka i jakis filmik może obejrzę...buziaki...kolorowych snów i stosunkowo udanej nocy ;-):-D

No juz po kapielijestem i do cna wygolona.Ale ile sie na gimnastykowalam to szok.Moja wanna jest kompletnie za mała.Tylko prysznic w tym domu mi pasuje.
Anulaaa mnie najbardziej boli spojenie w nocy.Wtedy nie moge sie nawet przekrecic z boku na bok a co dopiero wstac do dziecka czy do wc.....to taki okropny bol jakby mi ktos cos wbijał.....i jeszcze jak rozkraczam troszke nogi to slychac takie pykniecie....

I ja się witam wieczorkiem:-) jakoś ostatnio nie mam kiedy zaglądać korzystam z pogody i jak najwiecej czasu staram sie spędzać na dworze ale taki mam tego efekt że brzuszek mnie boli to nawet dosyć mocno więc zaraz kładę się spać.

Jutro od rana czeka mnie badanie glukozy po raz drugi tylko nie wiem dlaczego mam je robić teraz przecież nawet jak będę miała za wysoki to nic nie zrobi bo to już troszkę późno no ale jak mam zrobić to zrobię dla świętego spokoju

Ja uciekam spać
DOBRANOC:happy:

Kathy mi też się kręgosłup zaczyna odzywać-nic przyjemnego. :no::no::no:

Mój mały Tuptuś znowu zaczął maltretować matczyne żebra :baffled::baffled:
Tak kochane Majówki my teraz narzekamy, a co to będzie jak się zacznie okres dojrzewania :-D:-D:-D

A mi tez dzis mała masakruje żebra i to zawsze sie zdarza na wieczor do spania -kurde nie ma kiedy:no::no::wściekła/y:

pola sylwia nie ma reguly moja kumpela z ogolniaka ostatnio do mnie ze ma 6mc w zawieszeniu na trzy lata a jej chlopak siedzi w wiezieniu myslalam ze sie przewroce na chodniku :baffled:

Łania ja tez rozka nie pralam i ochraniacza na lozeczko ale bede musiala wyprac mam nadzieje ze sie kluska nie zrobi :baffled:

No ale mi przypomniałyście ja tez rożka nie wyprałam -na śmierć zapomniałam :szok:

Ja stawiam na Iwonke bo cos ten jej kregoslup ;-) Iwonka jak cos to daj nam znac ja musze jakiejs dziewczyny jeszcze numer zapisac bo mam tylko Twoj a patrzac na tempo majowek hehe i te niespodzianki

Ciekawe jak tam madamagda :sorry2:

Pewnie czeka na naprawe kompa:tak:
Ja tez zmykam mam coraz mocniejsze bóle w pobrzuszu a o kregosłupie nie wspomne
:no::no::no:
Boli ,że usiedziec nie moge i z tymi bólami włosy robiłam hehe a co tam taki ból co jakiś czas ustaje ale czy to skurcze ?Nie wiem kurcze?Zaczne liczyc jak bedą coraz silniejsze dobrze ,że jutro lekarz bo niewiedziałabym co z soba robicz czy czekac czy jechać i rozwarcie sprawdzić:baffled::baffled::baffled:No kobity do jutra DOBRANOC

Łania Wyprałam wszystko co sie dało. Nie mam pościeli Feretti tylko zwykłą. Ochraniacz i rożek nastawiałam w pralce na prędkość wirowania 700 czy jakoś tak, wiec nie było takie przetrzepane jak przy max. obrotach. Nic sie nie stało.
Na stronie producenta
Strona g��wna - Naturalna po�ciel dla dzieci jest natomiast napisane System „EASY WASH”
System ten umożliwia pranie w pralce i prasowanie ochraniacza bez ryzyka zniszczenia wypełnienia. Wystarczy otworzyć pokrowiec i wyjąć część, która nie podlega praniu. Po praniu i prasowaniu pokrowca włożyć wypełnienie i zasunąć. Ochraniacz zachowa swój pierwotny wygląd co jest niemożliwe gdy pierzemy razem z wypełnieniem.

Wczoraj prawie z rana była u mnie kontrola z ZUSu zastali mnie w łóżku, grzecznie śpiącą. Mama akurat była u mnie i otworzyła im drzwi. Stali w progu pokoju i patrzyli na mnie, ja sie budzę i ani wstać ani co - bo spałam bez dołu od piżamy:szok:.Nie chciałam im robić pokazu bielizny. Otumana w kołdrze pokwitowałam obecność w domu. Jeśli przyszli sprawdzić czy naprawdę jestem w ciąży , to i tak niewiele zobaczyli przez pościel. Poza tym, mam na zwolnieniu zaznaczone , ze mogę chodzić ( a miałam ambitne plany wielkich zakupów na ten dzień, dobrze , że byłam w domu).

dobrej nocki, mam skurcze co 10 min, ale takie mało bolesne :dry:więc czekam..........idę sobie zrobić ciepłą kąpiel...........kurka mam nadzieję nie urodzić w samochodzie bo za późno pojade...........może z drugim dzieckiem szybciej idzie ;-)

reklama
No to Maju powodzenia i oby szybciutko wszystko poszlo.

Boże z ZUSu sprawdzają kobietę w ciąży, pierwszy raz slyszę, ale u nas to wszystko możliwe.

Ja dzis bylam w parku na spacerku i tak jakoś ciężko mi się szlo, brzuch mi chyba urósł:-) bardziej i bolało mnie podbrzusze. I starszy pan na skuterku (wiecie taki na akumulatorek) mówi do mnie, chyba powinienem ci pożyczyć skuterek - ale się uśmiałam.

zmykam spać papa

Do góry