reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

I ja sie witam....ledwo zyje.Mielismy od wczoraj duzo gosci.Byl grill wczoraj i dizs tez.W koncu w sumie nie spodzoewanie wprosilo sie do nas na grila 10 osob nad planowo.Czesc spało u nas.Bylismy dzis tez w ZOO z dziecmi ale ledwo szlam,nogi mi spuchly jak balony.Niestety lub stety nadal 2 w 1 jestem i nic nie zapowiada innej sytuacji ale patrzac jak Aniusia nas zaskoczyla to wszystko jest mozliwe:tak::-):-):-):-)
Sredecznie wam gratuluje kochane majoweczki!!!!!Czekamy na fotki waszych pociech:tak:

Marlene slodka twoja corcia!!!:-):-):-):-):-)

reklama
a ja po wizycie u mamy troche zmeczona ale przestalo mi sie w glowie krecic... jestem bardzo oslabiona...

dziewczyny Aurelia i aniusia.....GRATULUJE:tak::tak::tak::tak: super dziewczyny

a ja siedze jak ta kura... bo moje dzidzi sobie grzecznie siedzi ale coz zrobie?? czekam do 6 maja i bedziemy sie meczyc...

a ja mialam miec u mamy grilla ale niestety nie dalo rady ale mysle ze ja jeszcze zachacze weekend majowy i napewno kielbaske z grilla zjem:-)

Kamilko,. najważniejsze, że juz lepiej się czujesz, że wracasz do zycia, bo poród w takim stanie osłabienia byłby chyba trudny...
ja ide się położyć, bo jakoś cięzko mi siedziec, a nie chcę przemęczac siebie i maluszka, żeby wytrzymać 2 w 1 chociaż do 1 maja :-):-):-) niby już nie dużo, ale kto to wie.. Wam wszystkim życzę spokojnego i udanego wieczorku i przespanej nocki...a tym, które miałyby się w nocy rozpakować życzę szybkiego i łatwego porodu :wink::wink::wink:

Iwonka jak jestes na silach jeszcze to moze dolaczysz teraz dziewczyny do rozdwojonych?? ale mi sie dzis nudzi... a maz coraz bardziej niecierpliwy... i tez mnie wkurza bo myslalam ze pomoze mi i wogole a on juz sie tym denerwuje ze musi mi cos przynies kupic zrobic... masakra:-:)-( nie moge sie juz ubrac sama tzn spodni zalozyc a on tylko sie krzywi jak go wolam:angry::angry::angry:

Ale mowie wam jaki pyszny był grilek,mniam mniam.Najlepszy jak dla mnie był schabik.A w Zoo zjadlam dzis dwa lody z automatu i dwa gofry z bita smietana i truskawkami...

Anusiasac ,to moze ja bym tak mogla w nocy dzis urodzic,nie mam nic przeciwko.Aniusia miala termin na 15 maja a Aurelka na 14 maja. A ja mam tez 15 maj :)

Mam kilka fotek z Zoo ale dzis juz chyba nie wstawie.Kregoslup sie odzywa wiec ile po lezec.A telefon mam pozyczylam.......

reklama
Ale mowie wam jaki pyszny był grilek,mniam mniam.Najlepszy jak dla mnie był schabik.A w Zoo zjadlam dzis dwa lody z automatu i dwa gofry z bita smietana i truskawkami...

Iwonko, nie pisz mi tu takich rzeczy :-:)no: ja ciągle na dietce - zero cukru, a ty tu o lodach, truskawakach i gofrach....zaraz mi język do pupci ucieknie:-D

Do góry