reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dziewczyny przestancie tyle pisac bo ja nie moge odejsc od kompa.Siedze juz prawie od 9 ej:szok::szok::szok: nie to juz przesada.Ide na ogrodek z dzieckiem :tak: do poczytania pozniej:-):-):-):-):-)

A ja wcinam śniadanko. Chlebek pełnoziarnisty z żłótym i białym serkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem- próbuję zagłuszyć w ten sposób zapotrzebowanie na słodkie:sorry2::sorry2::sorry2:
A na deser płaki owsiane z mleczkiem- bez cukru :tak: i bananik.
Na taki ryż skusiłam się ostatnio i....przypiekłam palec jak wyciągałam zapiekanke z piekarnika:baffled:
Na obiad mam powtórke z wczoraj: kotlety sojowe, kasza gryczana i tarta marchewka. Zrobiłam za dużo i mam dzisiaj z głowy.
Jedyne czego na razie sobie nie odmówię to kawa:-p
Coś zaczyna się chmurzyć, a ja już zaczęłam prać rzeczy z wózka:baffled:
A wieczorkiem, żeby z nudów nie zejść robie maraton filnowy: Podziemny krąg, Czekolada i może jeszcze Otwórz oczy :rofl2:

oj dziewczyny.. duzo piszecie to prawda ja chyba sie przespie bo skurcze dokuczaja zreszta tak mnie boli kosc ze masakra...:-:)-:)-(i czekam na meza ze mnie poprzytula bo rano jak zobacztlam ta mase krwi to spanikowalam bardzo i zaczelam plakac... jak sie na serio zacznie to ja nie wiem co to ze mna bedzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
:-)witam mamusie ... wy jak zwykle o jedzeniu ;-)i jak tu trzymać linie?:-D
chwile człowieka niema a tu ... dzieci pchaja sie na świat ...POWODZENIA...:happy:
wiecie pomogłyście mi wczoraj z tym tamtum verde ... dzieki :-)
piszecie o spirytusie ja byłam przekonana do tego fioletu bo koleżanki używaly i mówiły że to lepiej bo widać gdzie sie smaruje i gdzie dociera ale ostatnio położna powiedziała że jak smaruje sie fioletem to jakby sie coś działo jakieś zaczerwienienia itp. to pod tym fioletowym nie bedzie widać no i co zrobić ...?

Do góry