reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mam wiadomosc od Zwolinki............
Hej.U mnie kiepsko.Szyjki juz nie ma.Glowka mocno wstawiona w kanał.Ale powiedzieli ze moze mnie wypisza.Paranoja.Jestem załamana.Dziekuje za troske

reklama
jej a ja mam tak blisko i nie wiem czego sie spodziewac i zaczynam troche panikowac... boje sie ze nie dam rady... dwa dni temu urodzila siostra kolegi i maly wazyl 3800 meczyli ja az w koncu zrobili cesarke...

czytalam wyniki badan USG i z ostatniego w 31tyg chyba bylo robione bylo napisane ze stopien lozyska II....wczesniej by lciagle stopien I.Nie wiem co to ma oznaczac.Juz tez mam dosyc.

A najgorzej beda mialuy majoweczki z terminami pod koniec maja,one to dopiero beda narzekac jak inne juz beda mialy obok siebie malenstwa ....no nic trzeba czekac cierpliwie.

Też mam II stopień łożyska :baffled: Nie wiecie, co to oznacza??

Niestety ja mam termin na 25tego maja. mam jednak nadzieję, że skoro teraz jest mowa o wczesniejszym porodzie, to potem nie będę musiała az tyle czekac

Witajcie ;-)
Zwolinka trzymaj się, współczuję...
Dziękuję dziewczynki za rady ;-) dziś sie okazało że szkolenie odwołane i w maju sie odbędzie... a ja już sie spakowałam i chciałam jechać ale chyba ktoś nade mną czuwa hihi

Mam wiadomosc od Zwolinki............
Hej.U mnie kiepsko.Szyjki juz nie ma.Glowka mocno wstawiona w kanał.Ale powiedzieli ze moze mnie wypisza.Paranoja.Jestem załamana.Dziekuje za troske
jeeeeeeeeeeju, jacyś porąbani!!!!!!!!!!!!!!i co ona bedzie ze strachu w domu umierać albo urodzić na kanapie przed TV??? normalnie nóż się w kieszeni otwiera, ja rozumiem że może czekają aż samo się zacznie na dobre, ale powinni ją kurcze wspierać i dać poczucie bezpieczeństwa!!!!!!!!!!!!!

II czy III st. no norma na końcu ciąży, łożysko przestaje byc wydolne i dziecko postanawia wychodzić ;-), no ale I st. jak mój swadczy że dziecku wcale się nie spieszy...........

reklama
Witam SŁONECZNIE:-):-):-):-):-)
Cała noc spałam z przerwami może jakies 3 h:szok:bo mi mała tak szalała,jak nigdy:szok::szok::szok::crazy:A pozatym myślałam ,że zaraz urodze tak mi parła na pecherz ,że ją czułam normalnie w szyjce:tak::szok:Dotego mialam skurcze al wzięłam nospe -z tym ,że brzuch ciągle był napięty a ja wkońcu wymeczona zasnę łam nad ranem a o 7 00 pobudka i heja do przedzszkola!
Wogóle dzis nic mi nie zepsuje humoru nawe niewyspanie bo dziś PIORE NA CAŁEGO CIUSZKI!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Juz białe wtawione -no własnie kochane majóweczki na ile stopni wstawiacie swoje pranko?
Ja jakoś się bałam na 60 st.i na razie wstawiłam na 50 st a ewentualnie wypiiore potem na 60 .Bo na 90 to już wogóle się boje ,,bo nie wszystkie ciuszki można tak wysoko wstawiać :no::no::no:A pozatym na 90 st to wypiore napewn:no:o ale tylko tetrowe pieluszki:-)
Miłego dnia i napewno bede zaglądała bo ciekawe jak nasze Dotkass i Zwolinka?
A teraz pije sobie kawkę!

Do góry