reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Odrazu czuję się lepiej:tak:. Jutro idę do gin a tylko tam staję na wadze więc zobaczymy jak te przyjemności odbiły się na kilogramach ;-).

reklama
Zwolinko, a to interesująca kwota ;-);-) Ale to już chyba nie przez szpital a tak trochę mniej oficjalnie? Bo wszędzie gdzie sprawdzałam to powyżej 1000 chcą :-(

Dzisiaj mamy wizytę u lekarza i usg, więc już zmykam się przygotować... odezwę się wieczorkiem i powiem, jaki duzy jest ten mój Bąbel :-)

Życzę miłego dnia Brzuchatki :-)

Dotkass, wygląda ok - tzn nie jest to jakaś rewelacja, ale w sumie ładnie, schludnie czysto. Pokazano mi jedną salę porodową z prysznicem, oraz salę na oddziale - nieodpłatną. Sala była 3-osobowa, mała, trzy łóżka i trzy łóżeczka maluszków i już nie ma gdzie palca wetknąć, takie miałam wrażenie. Sale są z łazienkami.
Chyba wolałabym być w takiej dwuosobowej salce odpłatnej, chociaż nie było mi dane ją zobaczyć.
Czy wybierasz się oglądać oddział?

Dotkass, wygląda ok - tzn nie jest to jakaś rewelacja, ale w sumie ładnie, schludnie czysto. Pokazano mi jedną salę porodową z prysznicem, oraz salę na oddziale - nieodpłatną. Sala była 3-osobowa, mała, trzy łóżka i trzy łóżeczka maluszków i już nie ma gdzie palca wetknąć, takie miałam wrażenie. Sale są z łazienkami.
Chyba wolałabym być w takiej dwuosobowej salce odpłatnej, chociaż nie było mi dane ją zobaczyć.
Czy wybierasz się oglądać oddział?

Mam taki zamiar, ale naprawdę nie jestem w satnie powiedzieć kiedy, uzależniona jestem od męża, albo szwagra i siostry, która też będzie jechała obejrzeć

reklama
Do góry