reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Olu, a jak wrażenia z porodówki, jak remont i jak wygląd??
Dotkass
od pół godziny myslę sobie podobnie o pierogach ruskich... i chyba je zjem, bo po co mają takie "bidulki" tam leżeć... ani to porcja na obiad ale na drugie sniadanko to też chyba aprzesada
Masz ochote to jedz, zobacz jak się do Ciebie uśmiechają , sama bym zjadła takich pierożków ;-)
Dotkass
Któraś z Was pytała się o objawy zbliżającego się porodu, więc Oznaki porodu, ale pamiętajmy, że każdy poród jest inny ;-)
Dotkass, wygląda ok - tzn nie jest to jakaś rewelacja, ale w sumie ładnie, schludnie czysto. Pokazano mi jedną salę porodową z prysznicem, oraz salę na oddziale - nieodpłatną. Sala była 3-osobowa, mała, trzy łóżka i trzy łóżeczka maluszków i już nie ma gdzie palca wetknąć, takie miałam wrażenie. Sale są z łazienkami.
Chyba wolałabym być w takiej dwuosobowej salce odpłatnej, chociaż nie było mi dane ją zobaczyć.
Czy wybierasz się oglądać oddział?
Chyba wolałabym być w takiej dwuosobowej salce odpłatnej, chociaż nie było mi dane ją zobaczyć.
Dotkass
Dotkass, wygląda ok - tzn nie jest to jakaś rewelacja, ale w sumie ładnie, schludnie czysto. Pokazano mi jedną salę porodową z prysznicem, oraz salę na oddziale - nieodpłatną. Sala była 3-osobowa, mała, trzy łóżka i trzy łóżeczka maluszków i już nie ma gdzie palca wetknąć, takie miałam wrażenie. Sale są z łazienkami.
Mam taki zamiar, ale naprawdę nie jestem w satnie powiedzieć kiedy, uzależniona jestem od męża, albo szwagra i siostry, która też będzie jechała obejrzeć
reklama
Dotkass
Uciekam trochę na powietrze dotlenic siebie i Niunię, odezwę się później