:-) iwonka kochana odwazna jestes albo znasz siebie ja nie umiem kiedys kupowalam na oko i pasowalo jak ulal jak zaczelam "tyc" w ciazy to kupowalam przymale lekko rzeczy a teraz juz sie nauczylam wieksze wiec ciezko mi cos kupic na siebie bo mam nadzieje ze bede jak przed ciaza wazylam nie cale 50kg i siostra 14 lat teraz chodzi w moich spodniach jak patrze na taka dup... to sobie mysle ze nie mialam zlej figury
ale sie wszystko docenia jak traci
Kathy wiesz mojego czasami tez na spacer ciezko wyciagnac niestety, ja kosmetyki mam i reszte tez ale za bardzo niewiem co z apteki, pewnie cos po porodzie spirytus a dalej niewiem co jak mozesz napisz co bedziesz kupowac to i ja pewnie zalapie
acha polozna mowila zeby nie kupowac nozyczek z okragla kncowka bo rwa strasznie pazurki nie sa ostre lepiej powoli obciac jak dzidzi spi zwyklym
Wiesz co ja dokładna liste zrobie i ci wtedy napisze oki?Bo teraz mi z głowy wyleciało a nie chce czegos zapomniec -dokładna liste zrobie i napisze
Dotkass ja mam pietra ze nie bede widziala co jesc
no wiadomo tluste smarzone opada ale to co gotowane mieso A chyba im dziecko starsze to nawet jak karmimy bedziemy mogli coraz wiecej roznych rzeczy jesc ?
pod tym wzgledem jestem zielona kompletnie