reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No mały juz spi a ja dalej sama nie wiem kiedy wróci mąż a nie dzwonie bo sie denerwuje bardziej-chyba sobie kąpiel strzele w wannie poleże i sie wyluzuje po tym zalatanym dniu:tak:.Dobrze ,że juz po kolacji jesetm -zrobiliśmy sobie z małym zupkę mleczną z zacierkami -pycha dawno nie jadłam.
Maju ja mam raczej taki ala kisielek żółtawy bezzapachowy a wczoraj az po nogach ciekło ale jak masz coś wodnistego to może dawaj do szpitala:blink:.Albo dla spokojności zadzwoń do gina i zapytaj co?
Wiem ,że czop śluzowy np.wcale nie musi byc jak woda może być gesty z krwią (ale na to za wczesnie co?)A możę wody ci sie sączą?

reklama
dziewczyny, takie moze pytanie nie na miejscu, ale czy wyciekają z Was czasem takie wodniste upławy? taka praiwe woda? bo mi już dzisaj drugi raz tak się stało i boję się że to wody :szok::szok::szok: ale to chyba by mi cały czas leciało nie?

jak wodniste upławy to jest ok .
Ja tez mam takie od dłuższego czasu i ginekolog powiedział ze tak ma być :-p
ale jesli cały czas masz wkładki mokre to jedz na kontrole :tak:

Maja,jak byłam w szpitalu, to jednej dziewczynie też leciały wodniste upławy, tak raz na jakiś czas, nie ciągle. Potem ją zbadali i okazało się, że jej wody płodowe wyciekają...
W aptece można kupić tzw AMNITEST, on wykrywa, czy to wody, czy tylko wydzielina. Podobno kosztuje grosze.

Maja,jak byłam w szpitalu, to jednej dziewczynie też leciały wodniste upławy, tak raz na jakiś czas, nie ciągle. Potem ją zbadali i okazało się, że jej wody płodowe wyciekają...
W aptece można kupić tzw AMNITEST, on wykrywa, czy to wody, czy tylko wydzielina. Podobno kosztuje grosze.

Też tak myslę ,lepiej to sprawdz i zabdaj testem -nawet nie wiedziałam,że takie cuda robią:baffled::sorry2:

Dobra lece do łazienki póki A nie wrócił coś długo go nie ma....:szok::szok::szok:
Choć uprzedzał ,że nie wie kiedy wróci ale sie martwie bo na smsa nie odpisał a ja nigdy sam na noc nie zostałam najwyżej do wieczora późnego taki dudus ze mnie:-D

no tak, tylko skąd ja taki test teraz wezmę jak sama z dzieckiem jestem......:-p no niezła jazda będzie jak mi w nocy wody odejdą.

no kobietki zaglądam do was tak chociaż wieczornie bo ja dzisiaj cały dzień przespałam tylko z przerwami na jedzonko normalnie szok:szok::szok: i wcale nie jestem jakoś wyspana i zaraz zmykam do łózia :tak::tak::tak:
Polu Minko samych najlepszych rzeczy w największych ilościach samych nieokiełznanych radości i dużo uśmiechu:tak::tak::tak:

reklama
dzisiaj miałam bardzo paskudny dzień. Hormon jakiś czy co...płakałam prawie cały dzień. Źle spałam bo wymiotowałam , kwasem i krwia. Potem mala nie dała mi juz spać od 7,30 i tak się męczyłam. Na końcu zadzwonili ze szpitala ,że coś we krwi mi znaleźli i moje krwinki się im nie podobaja i muszę powtórzyć badania. No i to mnie dobiło:zawstydzona/y: Tragedia.
małe odpoczywanko na łóżeczku pomogło, potem przejechalismy się autkiem, bo nareszcie nam oddali. Teraz wpadli do nas znajomi i poprawił mi się humorek.
Lekarz w Polsce powiedział,że to obracanie nie tyle jest bolesne ile niewygodne, ale nie jest zagrożeniem dla Maleństwa, bo jest ono caly czas monitorowane. Może przynieść skurcze, bo dostanę kroplówkę na rozluźnienie macicy. Ale nie mam się martwić za duzo bo stres mnie wykończy. Co ma być to będzie. Mam nadzieje,że moja córeczka jednak się obróci. Dzisiaj rano miałam wrażenie,ze jest w innej pozycji więc liczę na nią...
Całuski

Do góry