reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Żelka fajne to krzesełko :tak:
Jaipur przeglądałam wczoraj ten wątek i Ty tez juniorkowi kupiłaś takie krzesełko jak ja dla swojej małej?? Zadowolony prezesik??
Jolek te papucie extra!!! Skarpetki tez super, w ogóle zakupy fajowskie. ChceM do reala!!!

Ja dzisiaj uderzam do reala, sąsiadka pracująca tam przyniosła mi bon świąteczny -12% :-D znając życie to Tymek dostanie od matki jakiegoś Szczeniaczka Uczniaczka, albo inna zabawke ... bo przecież jak już wpadne szał zakupowy to nie przepuszcze takiej "okazji" :dry:

a ja wam powiem co do krzesełka , kupiłam takie fajne bajeranckie i co??
już mi się nie podoba.. bo coś nie odpowiada mi z blatem.. i jestem zła ze je kupiłam :-p
ehhh zbyt wybredna jestem :/

Ja jestem bardzo z tego co mam zadowolona, jest w typie podanym przez Madzik. Jak trzeba mam dziecko wysoko, jak potrzebuję ściągam górę i Purchawka siedzi obok, nisko i mogę ją karmić z wysokości kanapy. Stabilne, łatwe do mycia i lekkie. Zakup udany ;-)

reklama
basiekk tak jest spoko- za tą cenę nie mam zastrzeżeń.Oglądałam w sklepie fiszer szajsa i nie było dla mnie różnicy jakiejś kolosalnej, a przynajmniej wartej tej różnicy w cenie.
Ma wszystko co trzeba, czyści się też spoko.

Do góry