reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

noooooo już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie
Don a jaką bransoletkę? ja myślałam sobie sprawić taką 1942957618.jpg na niej wygrawerowałabym sobie Łukasz oraz Franek, i pewnie zostałoby trochę miejsca, w razie jakby pojawiła się kolejna latorośl;-) fajne widziałam też męskie ale teraz już chyba ich nie ma wyglądały tak 50a3906d001092824c63e222.jpeg i tu bym mężowi wygrawerowała Franek i Agata
Trochę pewnie dziecinne ale ja lubię takie rzeczy:tak:

reklama
Ale zbieg okolicznosci! Dokladnie mysle o takiej branosletce, juz dawnooo, z Polcia oczywiscie... Ainka Twoja pewnie jest przepiekna :)) - mozesz ja opisac? masz serduszko a moze chlopczyka??
Agacio - mily sweterek :))

Ostatnia edycja:
agacioładny sweterek, oby się dobrze nosił:)

oo widzę,że bransoletki Lilou zagościły:-) - ja mam jedna z datą slubu- serduszko, jedna 3 kotki- moje imie, męża i jedno puste bo to jeszcze przed juniorem było:), z słoneczkiem- z imieniem Aleksander i datą urodzin i jeszcze 3 bez grawerki- literkę,znak nieskończoności i coś jeszcze ale teraz nie pamiętam.
Ogólnie są fajnie- ale przy długim używaniu(częstym) sznurki szybko płowieją, a nie daj boże kąpać się z nimi.Grawerki też się wycierają, ja swoje i sznurki (2 razy) i grawerki(1 raz) już poprawiałam(a mam je tak ok 2lat- kiedyś nosiłam często,teraz mniej)

Ostatnia edycja:
Fajne, fajne te bransoletki. Moja siostra takie ma. Ja bardzo lubie bransoletki, muszę mieć zawsze coś na ręce. Nie lubię złota, mój mąż o tym wie, a ciągle coś ze złota sypnie, bo On lubi :wściekła/y:. Jego rodzina w ogóle w złocie gustuje, Maja dostała na chrzciny od nich: 2 pary kolczyków, łańcuszek z wisiorkiem, bransoletkę. Wszystko taki tyci, tyci, że w szkole już Jej za małe będzie, a teraz co? do przedszkola mam jej to obierać.:eek:.

agacio, szacun dla męża za sweterek. Obojetnie jaki by był, szok, że sam się odważył kupić.:tak:

Matusia my korzystamy z jednego konta na allegro, widział, że obserwowałam aukcję, mówiłam też, że mi się strasznie podoba, to kupił tak sam z siebie to napewno by nie wybrał:-D

reklama
Do góry