u nas w kombinezonie przy szyjce jest tak,ze nie da sie zasunac do konca,bo pod te faldki nie wcisne kołnierza, a na wierzch to by mu twarzyczke zakrylo, w zwiazku z czym nie zasuwamy do konca,a mamy na dwa zamki wiec zasuwamy tylko z jednej strony
reklama
Dziewczyny ja kupiłam już parasolke bo polowałam na ten kolorek a potrzebuje go na luty bo jadę na ferie z moimi siostrami kuzynkami i ciotkami nad nasze polskie morze pociagiem i mój Mutsy by mi do pociagu nie wlazł;-), a te się super składa i też można przepinać w nim siedzisko przodem i tyłem
Dziewczyny fajne te kombinezony, ja ostatnio kupilam tez malemu taki uzywany i kosztowal 8euro ale babka sie pomylila i nabila 80centow, trudno ja tam sie nie upominalam, tym bardziej ze zorientowalam sie jak juz wyszlam a kupowalam kilka rzeczy wiec kapnelam sie dopiero jak policzylam wszystko...
A i ostatnio dostalismy od sasiadow fotelik samochodowy 9-18kg (Oskar w swoim nosidelku juz sie prawie nie miesci)- maxi cosi- w sklepie kosztuje ok 200euro, wiec jestesmy do przodu...
A i ostatnio dostalismy od sasiadow fotelik samochodowy 9-18kg (Oskar w swoim nosidelku juz sie prawie nie miesci)- maxi cosi- w sklepie kosztuje ok 200euro, wiec jestesmy do przodu...
don_kichot
Fanka BB :)
Co do fotelika to nasz Franek tez sie juz powoli nie miesci w swoim, musimy pomyslec nad czyms wiekszym
Ja też się nad parasolką zaczynam rozglądać, bo mam powoli dość tego klamota I samochód chcę zmienić i ciągle się zastanawiam czy się wózek zmieści, aż w końcu małż się pytał czy całe życie mam zamiar z wózkiem jeździć Na wiosnę chciałabym już Julka do parasolki wsadzić co by trochę lżej było.
Paula, ile ten Twój wózio kosztował, jeśli mogę spytać? A oparcie rozkłada się w miarę do leżenia czy nie bardzo?
Paula, ile ten Twój wózio kosztował, jeśli mogę spytać? A oparcie rozkłada się w miarę do leżenia czy nie bardzo?
marzena9
Ja tam ciuchy firmowe to wygrzebuję w lumpku Mam i Gap i next i mothercare i inne bla bla. Ale najlepsze ceny to widziałam kiedyś w Armianim oryginalnym. Tam za kurteczkę dżinsową na niemowlę to jakoś 600 zł. było.
Jedyne co warto kupić dobre, nawet jeśli drogie to pierwsze buty do chodzenia. Na tym nie oszczędzajcie jeśli nie musicie.
My spacerówkę mamy jak Kamcia bo z Tako. Zobaczymy jak się będzie spisywać
Jedyne co warto kupić dobre, nawet jeśli drogie to pierwsze buty do chodzenia. Na tym nie oszczędzajcie jeśli nie musicie.
My spacerówkę mamy jak Kamcia bo z Tako. Zobaczymy jak się będzie spisywać
Właśnie czegoś takiego będę szukać Na razie mamy spacerówkę z Tako, na zimę będzie akurat, bo mocno zabudowana itd, ale później chciałabym już tego klamota wielkiego zmienić na coś co się lekko złoży i pod pachę wsadzi. A że młody koło roczku wtedy będzie miał, to ma prawo kimnąć na spacerze, więc chciałabym, żeby rozkładana była w razie co.
reklama
Matusia
Ja do głębokiego wózka mam spacerówkę o siedzisku kubełkowym. Sama nie wiem, czy śpiwór się tam zmieści, a jeśli nie to trzeba będzie też kupić, chociaż nie chciałabym, tym bardziej że mam świetną parasolkę na lato.