reklama
No i jest, mata dotarła i jest super. Kolory ładniejsze i żywsze niż na zdjęciu. Trochę się bałam, bo kupiłam u gościa, który wystawił ok. 50 zł taniej niż inni, ale wszystko ok. Podaję namiary jak by ktoś jeszcze chciał kupić - ma różne maty.
Tiny Love Mata eduk. Plac zabaw (1727995243) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Zawieszka na wózek lub fotelik też superowa. W rzeczywistości ładniejsza, jest duża i dobrze wykonana.
K's Kids Zawieszka do wózka _WAYNE (1724227434) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podsumowując jestem mega zadowolona z zakupów i szczęśliwa, że dziś dotarło Zobaczymy co Mały "powie" ;-)
Tiny Love Mata eduk. Plac zabaw (1727995243) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Zawieszka na wózek lub fotelik też superowa. W rzeczywistości ładniejsza, jest duża i dobrze wykonana.
K's Kids Zawieszka do wózka _WAYNE (1724227434) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Podsumowując jestem mega zadowolona z zakupów i szczęśliwa, że dziś dotarło Zobaczymy co Mały "powie" ;-)
Dziewczyny, zaczynam zastanawiać się nad kupnem karuzeli do łóżeczka. Macie jakieś doświadczenia? Możecie coś polecić? I przede wszystkim jak Wasze maluchy reagują na karuzelę? Będę wdzięczna za wszystkie opinie i rady, bo jest tego tyle, że kociokwiku można dostać
lepidoptera
Fanka BB :)
Madzik - ja kupiłam zwykłą karuzelkę w sklepie za 40zł, z pluszowymi zwierzaczkami. Pani w sklepie, podpowiedziała mi, żeby zwrócić uwagę, czy zwierzątka sa ułożone "buźkami" do dziecka. Takie wzięłam i Zosieńka jest zachwycona. Jak tylko nie śpi i nie jest zmęczona, to śle uśmiechy do pluszaczków, gada z nimi i aż cała chodzi, gdy uderza w nie rączkami. Kupiłam ją, gdy mała miała 5 tygodni i choć mi samej trudno w to uwierzyć, Zosia od razu uderzała rączkami w zwierzaczki, mając przy tym wiele uciechy i denerwowała się, gdy trafić nie mogła:-). Polecam. Teraz zamierzam kupić matę i mam nadzieję, że malutkiej też sie spodoba.
persefona
madzik gdzies już była o tym mowa, ale najwyżej się powtórzę. My mamy taką -> Produkty - Canpol-
Jest fajna,mały gada do koni i macha do nich rączkami.Gorzej jak przestanie grać,wtedy się złości i trzeba znowu nakręcać... Aha polecam pluszowe zabawki,bo mały sobie krzywdy nie zrobi
Jest fajna,mały gada do koni i macha do nich rączkami.Gorzej jak przestanie grać,wtedy się złości i trzeba znowu nakręcać... Aha polecam pluszowe zabawki,bo mały sobie krzywdy nie zrobi
sallis
my mamy bardzo podobną Produkty - Canpol i też jest super - jak wyżej mała gada sobie do niej i uderza rączkami w pszczółki
z karuzelką to jest chyba tak że jaka by nie była to jest fajna
z karuzelką to jest chyba tak że jaka by nie była to jest fajna
Madzik my posiadamy karuzelke KARUZELA Serenada Natury TINY LOVE GRATIS + Wys 10 (1714563566) - Aukcje internetowe Allegro
JEST SUPER!!!po 1wsze pożadnie wykonana a ponadto Nikusia uwielbia na nią patrzyć i słuchać melodyjek(Mozart, odgłosy natury). Karuzelka ma dodatkowo światełka które przykłuwają uwage maluszka,2 stopniową regulacje głośności, wyłącznik światełek, pilot dla rodziców.Nasza córcia kocha tą rozrywkę i często przy niej zasypia To bardzo dobrze wydane pieniądze!
JEST SUPER!!!po 1wsze pożadnie wykonana a ponadto Nikusia uwielbia na nią patrzyć i słuchać melodyjek(Mozart, odgłosy natury). Karuzelka ma dodatkowo światełka które przykłuwają uwage maluszka,2 stopniową regulacje głośności, wyłącznik światełek, pilot dla rodziców.Nasza córcia kocha tą rozrywkę i często przy niej zasypia To bardzo dobrze wydane pieniądze!
Hope
podwójna mama :-)
My mamy tą - królik i marchewki
DREWEX KARUZELA Z POZYTYWKĄ KRÓLIK NOWE (1713982454) - Aukcje internetowe Allegro
I w tej chwili jest ulubioną zabawką purchaweczki :-) Nie nudzi się i sprawia wiele radości. Karuzela to dobry zakup. Ważne, żeby nie była zbyt upstrzona kolorami, żeby miała buzie z oczkami, dała się wyprać.
DREWEX KARUZELA Z POZYTYWKĄ KRÓLIK NOWE (1713982454) - Aukcje internetowe Allegro
I w tej chwili jest ulubioną zabawką purchaweczki :-) Nie nudzi się i sprawia wiele radości. Karuzela to dobry zakup. Ważne, żeby nie była zbyt upstrzona kolorami, żeby miała buzie z oczkami, dała się wyprać.
a my nie mamy karuzelki, junior męczy motyla emanuela Motyl Emanuel Lamaze - LELU - zabawki z pasją
wisi centralnie na jego brzuszkiem.Nam rehabilitantka odradziła karuzelki.Zresztą najpierw kupiłam motyla, właściwie do rączki, ale potem dowiedzialam się ,że karuzelki to fatalna zabawka, więc motyl zawisł nad juniorem .Mały jest zadowolony, obserwuje,nawija, obkłada go łapkami, czasami chwyci za kółeczko.
wisi centralnie na jego brzuszkiem.Nam rehabilitantka odradziła karuzelki.Zresztą najpierw kupiłam motyla, właściwie do rączki, ale potem dowiedzialam się ,że karuzelki to fatalna zabawka, więc motyl zawisł nad juniorem .Mały jest zadowolony, obserwuje,nawija, obkłada go łapkami, czasami chwyci za kółeczko.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my też nie mamy karuzelki ,
mamy pszczółkę podobną do motylka jaipur i pałąg z zabawkami a do tego z boku ustawiony projektor który pięknie gra:-)
minimalnie inny od tego(nowszy model ale na ten sam wzór)
Przecudny misiowy projektor z pozytywką VTech! (1730361493) - Aukcje internetowe Allegro
miałam karuzelkę prz kołysce
ale do łózeczka turystycznego nie da się doczepić;-)
mamy pszczółkę podobną do motylka jaipur i pałąg z zabawkami a do tego z boku ustawiony projektor który pięknie gra:-)
minimalnie inny od tego(nowszy model ale na ten sam wzór)
Przecudny misiowy projektor z pozytywką VTech! (1730361493) - Aukcje internetowe Allegro
miałam karuzelkę prz kołysce
ale do łózeczka turystycznego nie da się doczepić;-)