reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

koniczynka ja widziałam takie albumy w księgarniach i bardzo mi się jeden spodobał w Świecie Książki, ale M podsunął pomysł, że jak ktoś będzie chciał przyjść do nas i do Maluszka to, jak się zapyta czy coś chcemy to wtedy poprosimy o ten album. Oczywiście jak nikt nam nie przyniesie czegoś takiego to sami sobie kupimy, bo ja zbieram wszystkie zdjęcia z USG i nawet mam jeszcze dwa testy ciążowe, które robiłam :-D

hope śliczne te ciuszki :tak: Ja już mam zakaz kupowania czegokolwiek dla Antosia :zawstydzona/y:

reklama
melia świetny, energetyczny kolorek wózka, napewno ciężko będzie Cie nie zauważyć:)

Hope przestań kupowac już te ubranka, w traumę mnie wpędzasz, jako wyrodną matkę:-D że ja nie kupuje już, nie mam nawet motywacji specjalnie nie mowiąc o przyjemności

Co do albumu - marzy mi się taki z odciskami stópek:) ale jak na razie widziałam taki tylko z bzdurnymi napisami w stylu- mój pierwszy spacerek, co robiłem w szpitalu i inne pitu pitu.

Ostatnia edycja:
Koniczynka Ja kupilam taki album za 30zl w empiku album mojej coreczki czy jakos tak jest duzy tam wybor. Moj album zaczyna sie od pierwszych dni ciazy mam tam wkleic pierwsze i ostatnie zdjecie z usg zdjecie brzuszka z profilu tam chyba 4. Zdjecia dziadkow. Kilka slow od dziadkow. Pozniej jest dzien porodu zdjecia ze szpitala i caly rok zycia swieta nie swieta i wlasnie tam mozna tez odbic stopki i raczki. Bardzo mi sie spodobal jest juz uzupelniony i czekamy na ten wazny dzien:p

http://www.empik.com/pierwszy-album-coreczki-opracowanie-zbiorowe,prod58749473,ksiazka-p

ooo znalazlam cos takiego;P

jaipur - jest dużo miejsc na zdjęcia, takie tematy jak: ta książka należy do, w oczekiwaniu na twoje pojawienie się, witamy - wszelkie szczegóły z porodu, mój 1-y dzień na świecie, hura jestem w domu, moja rodzina - drzewo, moje śliczne imię - w tym chrzest, rosnę - waga i wzrost na przestrzeni roku, moje wielkie chwile, 1-e wakacje, 1-a gwiazdka, sto lat, moje ulubione rzeczy. Na stronach obrazki z króliczą rodziną. Mi się spodobał duży format i że można dużo zdjęć zamieścić.

Hope a miałaś już nie kupować:-)
Ale śliczne te pajacyki, takie dziewczęce.
Jaipur nie przejmuj się ja też nie kupuję mam trochę ciuszków reszta wyjdzie w praniu:-), tym bardziej że trudno określić jaka będzie pogoda i co będzie potrzebne.
Ja bardziej wzięłam się za zakupy dla moich córek bo poźniej może nie być czasu na zakupy a wiosna za pasam:-)

kochane mój zapał do zakupów studzi M mówiąc, że sezon na lekkie ciuszki dopiero się zaczyna, więc jeśli teraz nakupujemy zbyt dużo, to bez sensu będzie dokupywanie sukieneczek gdy mała będzie na świecie, a wtedy to będzie jeszcze większa frajda bo będzie jeszcze większy wybor ;))) no podziałało na mnie ;)

A ja wczoraj jeszcze kupiłam pieluchy Pampersa na allegro za 56,99 ( 90 szt. roz. 2 + 3 szt. roz. 3 + chusteczki Pampers). Chyba się opłacało, bo przecież teraz paczka Pampersów kosztuje ponad 56 zł.( zależy w jakim sklepie )
Ale wiecie co kupiłam też pieluszki DADA ( są dostępne w BIEDRONCE) Sprawdzałam je jeszcze na moim synku ( ale już woła sisiu:-D) i powiem Wam szczerze, że wyglądają bardzo OKI, podobne do Pampersa, zobaczymy czy mi małej nie uczulą, ale jak nie bedzie żadnej reakcji to będę je kupowała, bo kosztują tylko 26,99;-)

reklama
Do empiku i jakiejkolwiek normalnej fajnej księgarni mam za daleko, a już nie nadaję się na takie wycieczki dlatego album zamówie przez internet, dzięki za namiary :)

mandrzejczuk dzięki za opinię, bo właśnie będziemy teraz zamawiać tako i już nie mam wątpliwości:)

hope śliczne te ubranka.

Do góry