Nie łam się. Powtórz za 2 dni. U mnie wyraźna kreska wyszła 8 dni po 1 teście, który zrobiłam.No i niestety biel na teście
reklama
Euforia0204
Fanka BB :)
dziś 27dc i 13dpo, a do tego doszły plamienia, wiec już się nie łudzęNie łam się. Powtórz za 2 dni. U mnie wyraźna kreska wyszła 8 dni po 1 teście, który zrobiłam.
Strasznie to jest frustrujace.
Przytulamdziś 27dc i 13dpo, a do tego doszły plamienia, wiec już się nie łudzę
Strasznie to jest frustrujace.
Cześć dziewczyny, to mój debiut na forum i chciałabym się przywitać staramy się z mężem "na luzie" od sierpnia zeszłego roku, jednak kilka miesięcy temu zaczęłam się trochę podłamywać, że się nie udaje... Aktualnie jestem w 30dc, @ spóźnia się 2 dni (normalny cykl u mnie to 25-28 dni), od paru dni boli mnie podbrzusze jak na okres i jestem ogromnie senna. Dzisiaj mnie coś podkusiło i kupiłam test... Teraz żałuję, że tylko jeden czy jest sens mieć nadzieję??
GratulacjeCześć dziewczyny, to mój debiut na forum i chciałabym się przywitać staramy się z mężem "na luzie" od sierpnia zeszłego roku, jednak kilka miesięcy temu zaczęłam się trochę podłamywać, że się nie udaje... Aktualnie jestem w 30dc, @ spóźnia się 2 dni (normalny cykl u mnie to 25-28 dni), od paru dni boli mnie podbrzusze jak na okres i jestem ogromnie senna. Dzisiaj mnie coś podkusiło i kupiłam test... Teraz żałuję, że tylko jeden czy jest sens mieć nadzieję??
Zobacz załącznik 1273748
Pozytywny. GratulacjeCześć dziewczyny, to mój debiut na forum i chciałabym się przywitać staramy się z mężem "na luzie" od sierpnia zeszłego roku, jednak kilka miesięcy temu zaczęłam się trochę podłamywać, że się nie udaje... Aktualnie jestem w 30dc, @ spóźnia się 2 dni (normalny cykl u mnie to 25-28 dni), od paru dni boli mnie podbrzusze jak na okres i jestem ogromnie senna. Dzisiaj mnie coś podkusiło i kupiłam test... Teraz żałuję, że tylko jeden czy jest sens mieć nadzieję??
Zobacz załącznik 1273748
DziękujęGratulacje
DziękujęPozytywny. Gratulacje
Stokrotka2021
Gratulacje :-)Cześć dziewczyny, to mój debiut na forum i chciałabym się przywitać staramy się z mężem "na luzie" od sierpnia zeszłego roku, jednak kilka miesięcy temu zaczęłam się trochę podłamywać, że się nie udaje... Aktualnie jestem w 30dc, @ spóźnia się 2 dni (normalny cykl u mnie to 25-28 dni), od paru dni boli mnie podbrzusze jak na okres i jestem ogromnie senna. Dzisiaj mnie coś podkusiło i kupiłam test... Teraz żałuję, że tylko jeden czy jest sens mieć nadzieję??
Zobacz załącznik 1273748
reklama
misiacova
Cześć dziewczyny, to mój debiut na forum i chciałabym się przywitać staramy się z mężem "na luzie" od sierpnia zeszłego roku, jednak kilka miesięcy temu zaczęłam się trochę podłamywać, że się nie udaje... Aktualnie jestem w 30dc, @ spóźnia się 2 dni (normalny cykl u mnie to 25-28 dni), od paru dni boli mnie podbrzusze jak na okres i jestem ogromnie senna. Dzisiaj mnie coś podkusiło i kupiłam test... Teraz żałuję, że tylko jeden czy jest sens mieć nadzieję??
Zobacz załącznik 1273748
Gratulacje!