reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe szczęsliwe testowanie:-)

@MadziaMi gratuluję!!!

Ja dziewczyny nie wytrzymałam i testowałam przedwczoraj (10 dpo i 24 dc) i wczoraj (11 dpo i 25dc)... oczywiście negatyw. Jeszcze daję sobie szansę jutro, bo mimo wszystko mam nadzieję, że po prostu za wcześnie testowałam.
Dwa dni bolał mnie brzuch bardzo jak na okres i od wczoraj cisza...... ani okresu ani bólu nie ma... ciekawe czy mnie ten okres zaskoczy jednak.

reklama
Hej. Właśnie wróciłam z IP i na razie mam nie siać paniki. Może to być krwawienie że zbyt niskiego hormonu. Mam brać Luteinę 3x1 tabl pod język i jutro rano komplet badań. Na USG jeszcze nie widać zarodka.

@MadziaMi gratuluję!!!

Ja dziewczyny nie wytrzymałam i testowałam przedwczoraj (10 dpo i 24 dc) i wczoraj (11 dpo i 25dc)... oczywiście negatyw. Jeszcze daję sobie szansę jutro, bo mimo wszystko mam nadzieję, że po prostu za wcześnie testowałam.
Dwa dni bolał mnie brzuch bardzo jak na okres i od wczoraj cisza...... ani okresu ani bólu nie ma... ciekawe czy mnie ten okres zaskoczy jednak.
Trzymam kciuki żeby był pozytyw 😘

Cześć Dziewczyny;
wróciłam dzisiaj z monitoringu.
W pon pęcherzyk 17,9 mm
dzisiaj środa - podobno pękł (ale bardzo ciężko lekarzowi było zobaczyć jajniki, zasłaniały je jelita :(

Załączam zdjęcia. Proszę Was o opinie. Nigdy nie widziałam usg po pęknięciu pęcherzyka.

Z góry dziękuję

Załączniki

• 21212121212225252525262636.jpg
    21212121212225252525262636.jpg
    408,1 KB · Wyświetleń: 75
Cześć Dziewczyny;
wróciłam dzisiaj z monitoringu.
W pon pęcherzyk 17,9 mm
dzisiaj środa - podobno pękł (ale bardzo ciężko lekarzowi było zobaczyć jajniki, zasłaniały je jelita :(

Załączam zdjęcia. Proszę Was o opinie. Nigdy nie widziałam usg po pęknięciu pęcherzyka.

Z góry dziękuję
Niestety nie pomogę bo nie znam się 😘

reklama
Do góry