Fifonka
Fanka BB :)
A w oczekiwaniu na wyniki i lekarza to jedynie żurawina.dziewczyny co na rozpoczynające się zapalenie pęcherza ? 9 tydzień ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w oczekiwaniu na wyniki i lekarza to jedynie żurawina.dziewczyny co na rozpoczynające się zapalenie pęcherza ? 9 tydzień ciąży
tylko dziś już oddałam mocz z nocy więc chyba nie ma sensu dziś oddawać ?Lekarz. Zrób badanie moczu i leć do lekarza
a oddać dzis mocz jeśli z nocy już rano oddałam? :/A w oczekiwaniu na wyniki i lekarza to jedynie żurawina.
super, dziękuję bardzo@Sok z żuka Jeśli chodzi o duży biust, to zazwyczaj najlepiej sprawdza się pozycja "spod pachy". Dodatkowo można pod biust włożyć klin z tetry np. i trochę go unieść. Jak będziesz miała ogarniętą ekipę na oddziale, to ładnie Cię poprowadzą
jestem już po wizycie, wszystko jest w porządku, dzisiaj zaczął się 9tc mam skierowanie na prenatalne, a następna wizyta u doktora 14.11Ten lęk jest zupełnie zrozumiały. Ja bym go nie próbowała tłumić tylko bardziej tak "utulić" wewnętrznie. Masz prawo się bać. Co wcale nie znaczy, że będzie źle.
Możesz. Zadbaj tylko o dobre umycie się przed pobraniem i o pobranie środkowego strumienia moczu.tylko dziś już oddałam mocz z nocy więc chyba nie ma sensu dziś oddawać ?
Jak najbardziej. Tylko porządnie wszystko umyj i kolejna próbka jak najbardziej. No i tak, jak dziewczyny mówią, umów się do lekarza. Żurawina i stary sposób mojej babci, to podgrzane piwo, oczywiście bezalkoholowe, naprawdę dobrze działa.a oddać dzis mocz jeśli z nocy już rano oddałam? :/
Ty tu o porodzie, a do mnie nie dociera, że jestem w ciąży.Hej dziewczyny ja już się cieszyłam że wymioty i mdłości za mną a tu nie koniec jeszcze nie koniec i jeszcze nie czas. Dziś apka pokazała mi rozpoczynający się magiczny (jak dla mnie ) 12 tydzień . Wy tu o ciuszkach i karmieniu piersią/butelka a ja mam w głowie aby dotrwać i aby urodzić zdrowego dzidziusia i na niczym nie mogę innym się skupić