reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Dziewczyny!
Wstawiam listę do wątku prywatnego. Jeśli kogoś brakuje Proszę o wiadomość prywatna. I jeśli wprowadziłam złe nick.

Jutro dodam ponownie listę i w Środę aby na czwartek zamknąć listę i otworzyć watek.

• Lea2022
  • Meluzynaa
  • Nath096
  • Stelle
  • Moniaaa.a
  • fckathy
  • racetigerka
  • Fifonka
  • 1188
  • Julka92
  • martini8
  • cmaria
  • PaulinkaP
  • Aaa1922
  • kalina.kalina
  • Scarlette
  • Natka8901
  • Ataraksja
  • Matuszka
  • Roksiemi
  • Justynam90
  • Dzka
  • Misiulek__
  • Lilayne
  • Patka_97
  • Sandera
  • Nieboniebieskie
  • Gustaweczka
  • Mercy89
  • Vaniliaal
  • Kasias89
  • Malgow
  • Roseny

reklama
Wiem Wiem - w tamtym tygodniu zrobiłam około 900Km (jakieś 14h w samochodzie) - aby zakończyć jeden projekt (ogólnie nadzoruje prace budowlane komercyjne - Czyli Siedzę cały dzień w samochodzie) Plus księgowość - wiec mogę wykonywać prace z łóżka :D ale pracuje nad tym teraz aby rozłożyć prace tak aby w 3 trymestrze nic nie robić. chociaż najgorszy jest stres w księgowości i ludzie naprawdę.
Ja ze strony inwestora publicznego nadzoruje inwestycje kubaturowe. Jeszcze planuje trochę popracować, ale prawdopodobnie po wizycie 25 listopada zwijam się.
I głównie przez stres, zawsze wychodzi coś nie tak. Tylko że u mnie etat, na działalności też bym pewnie to sobie rozbiła :)

8+4

Załączniki

• IMG_8608.jpeg
    IMG_8608.jpeg
    117,3 KB · Wyświetleń: 41
Ja ze strony inwestora publicznego nadzoruje inwestycje kubaturowe. Jeszcze planuje trochę popracować, ale prawdopodobnie po wizycie 25 listopada zwijam się.
I głównie przez stres, zawsze wychodzi coś nie tak. Tylko że u mnie etat, na działalności też bym pewnie to sobie rozbiła :)
To ja KR u Generalnego Wykonawcy 😁😁

Ja się zabierałam za wielopielo, ale jakoś się to rozmyło w ogólnym chaosie. Jeśli chodzi o wolne, to ja ciągle rozważam powrót do pracy. Zobaczymy, może drugi trymestr będzie dla mnie łaskawszy. No ale u mnie specyficzna branża i zazwyczaj wolą nas widzieć na L4.

Jeszcze chciałam zrobić kurs na pisanie przetargów i się zagłębienia w temacie ale nie wiem czy dam rade przed porodem. Chociaż dziś rano wstałam i wsiadłam w samochód żeby pojechać do biura to sobie popłakałam ze nie chce mi się :D te hormony w ciąży jak ostatnio płakałam z rok temu to teraz o głupoty :D

Jeszcze chciałam zrobić kurs na pisanie przetargów i się zagłębienia w temacie ale nie wiem czy dam rade przed porodem. Chociaż dziś rano wstałam i wsiadłam w samochód żeby pojechać do biura to sobie popłakałam ze nie chce mi się :D te hormony w ciąży jak ostatnio płakałam z rok temu to teraz o głupoty :D
Ależ jesteś ambitna! Podziwiam! To moja pierwsza ciąża i pieszczę się ze sobą. Zrezygnowałam z wielu rzeczy - stwierdziłam, że nie wybaczę sobie jak coś będzie nie tak przez pracę … byłam bardzo aktywna - praca na etat , druga praca po pracy po kilka godz. dziennie plus dodatkowa szkoła i kurs. Zostałam tylko z kursem ….

Ja już po wizycie dzisiaj 😁 wszystko jest dobrze, na ostatniej wizycie miałam małego krwiaka, dzisiaj już nie ma po nim śladu. Pierwszy raz słyszałam bicie serduszka 😍 aktualnie 12+4 tc, a w sobotę prenatalne, ciekawe czy będzie już wiadomo jaka płeć 🙈

Ja też po wizycie.
12+4. Wszystko dobrze. Słyszałam serduszko już dziś. Prenetralne we czwartek ❤️
Dziś dzidzia się nie chciała pokazać 😂😂

reklama
Do góry