reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 39
Myślę, że to nie ma znaczenia. Znaczenie ma Twoje bardzo trudne doświadczenie, które Cię trzyma, a lęk przed jego odtworzeniem sprawia, że szukasz niepokojących aspektów. Mam nadzieję, że po wizycie będzie spokojniej, chociaż trochę.
masz tutaj 100% racji, tego się właśnie boję. Próbuje sobie tłumaczyć że przecież nie po to zachodziłam w ciążę żeby znowu poronić. Chociaż czuje wewnętrzny spokój, jutro mam mieć dopiero założona kartę ciąży, więc po tych 3 latach niepowodzeń jeszcze do mnie momentami nie dociera że to wszystko dzieje się naprawdę.

masz tutaj 100% racji, tego się właśnie boję. Próbuje sobie tłumaczyć że przecież nie po to zachodziłam w ciążę żeby znowu poronić. Chociaż czuje wewnętrzny spokój, jutro mam mieć dopiero założona kartę ciąży, więc po tych 3 latach niepowodzeń jeszcze do mnie momentami nie dociera że to wszystko dzieje się naprawdę.
Ten lęk jest zupełnie zrozumiały. Ja bym go nie próbowała tłumić tylko bardziej tak "utulić" wewnętrznie. Masz prawo się bać. Co wcale nie znaczy, że będzie źle.

reklama
Do góry