Sok z żuka
Fanka BB :)
mnie w dzień bolą przy dotyku, a w nocy bolą sameMnie w ogóle nie bolały w tej ciąży… a dziś już 11+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie w dzień bolą przy dotyku, a w nocy bolą sameMnie w ogóle nie bolały w tej ciąży… a dziś już 11+0
Myślę, że to nie ma znaczenia. Znaczenie ma Twoje bardzo trudne doświadczenie, które Cię trzyma, a lęk przed jego odtworzeniem sprawia, że szukasz niepokojących aspektów. Mam nadzieję, że po wizycie będzie spokojniej, chociaż trochę.mnie w dzień bolą przy dotyku, a w nocy bolą same
Ja tez właśnie wyszłam z wizyty, u nas 2.3 cm, FHR 150 bpm i wszystko ładnie wyglądaPo wizycie. Wygląda ok, serce 174.
masz tutaj 100% racji, tego się właśnie boję. Próbuje sobie tłumaczyć że przecież nie po to zachodziłam w ciążę żeby znowu poronić. Chociaż czuje wewnętrzny spokój, jutro mam mieć dopiero założona kartę ciąży, więc po tych 3 latach niepowodzeń jeszcze do mnie momentami nie dociera że to wszystko dzieje się naprawdę.Myślę, że to nie ma znaczenia. Znaczenie ma Twoje bardzo trudne doświadczenie, które Cię trzyma, a lęk przed jego odtworzeniem sprawia, że szukasz niepokojących aspektów. Mam nadzieję, że po wizycie będzie spokojniej, chociaż trochę.
Ten lęk jest zupełnie zrozumiały. Ja bym go nie próbowała tłumić tylko bardziej tak "utulić" wewnętrznie. Masz prawo się bać. Co wcale nie znaczy, że będzie źle.masz tutaj 100% racji, tego się właśnie boję. Próbuje sobie tłumaczyć że przecież nie po to zachodziłam w ciążę żeby znowu poronić. Chociaż czuje wewnętrzny spokój, jutro mam mieć dopiero założona kartę ciąży, więc po tych 3 latach niepowodzeń jeszcze do mnie momentami nie dociera że to wszystko dzieje się naprawdę.
cudnyJa tez właśnie wyszłam z wizyty, u nas 2.3 cm, FHR 150 bpm i wszystko ładnie wygląda
dziękuję bardzo za te słowa dam jutro znać po wizycieTen lęk jest zupełnie zrozumiały. Ja bym go nie próbowała tłumić tylko bardziej tak "utulić" wewnętrznie. Masz prawo się bać. Co wcale nie znaczy, że będzie źle.
Trzymam mocno kciuki i przesyłam ciepłe myślidziękuję bardzo za te słowa dam jutro znać po wizycie
dziękuję bardzoTrzymam mocno kciuki i przesyłam ciepłe myśli
dziękuję bardzo za te słowa dam jutro znać po wizycie