Ja też czekam do 8tyg. Przy rejestracji (prywatnie) i na NFZ też tak sugerowali. Chyba, że coś niepokoi to lepiej sprawdzić, stres nie pomaga.Odczekaj. Na tym etapie będzie raczej tylko pęcherzyk, bez sensu się stresować. Najlepiej 7-8 tydzień.
Teraz rób sobie betę i sprawdzaj przyrosty.
reklama
floresence
Fanka BB :)
Już przy tym tygodniu te przyrosty mogą nie być aż tak wysokie, mnie osobiście bardziej stresuje czekanie na wynik bety niż wizyta u gin. Ja bym poszła sprawdzić czy ciąża w macicyOdczekaj. Na tym etapie będzie raczej tylko pęcherzyk, bez sensu się stresować. Najlepiej 7-8 tydzień.
Teraz rób sobie betę i sprawdzaj przyrosty.
Brownie1992
Moderator
Szczepiłam się 2 lata temu, a i tak zachorowałam więc tym razem raczej sobie odpuszczę.A jak się nastawiacie do szczepienia na grupę? Ja tego nie praktykuje, ale w tej wyjątkowej sytuacji się zastanawiam.
donia_90
Witam Dziewczyny, chciałabym bardzo dołączyć do Waszej grupy termin na 25.05 byłam dziś umówić się na pierwszą wizytę i też zastanawiam się czy nie będzie z wczas 6+2 chociaz Pani w recepcji zapewniała że będzie ok ale już sama nie wiem... W temacie grypy w tamtym roku przechodziłam tak okropnie, że obiecałam sobie w tym się zaczepić a teraz sama już nie wiem co robić
Ania_2400
Dziewczyny ja już po wizycie, bylismy razem z mężem ale u mnie właśnie odwrotnie, byłam jedyna w poczekalnii z facetem
Wszystko w normie, Pani Doktor powiedziała że serce jak dzwon i okazało się że mały człowiek jest starszy bo wg OM wychodzi 7+4 a wg USG 8+2, ma prawie 2 cm obecnie kolejna wizyta 23 październik
Wszystko w normie, Pani Doktor powiedziała że serce jak dzwon i okazało się że mały człowiek jest starszy bo wg OM wychodzi 7+4 a wg USG 8+2, ma prawie 2 cm obecnie kolejna wizyta 23 październik
Chałka
Ja na następną wizytę idę 8+4 już z wynikami badań z krwii i cytologii. Wczęsniej idę na z wynikami TSH do endokrynologa, ale ja już wcześniej się leczyłam na tarczyce. W sumie to cieszę, się, że poszłam w tym 5+3, bo usułyszłam, że na tym etapie jest wszystko co powinno być (prawidłowo zagnieżdżone jajo z ciałkiem żółtym i zarodkiem) i mogę z większym spojojem czekać do następnej wizyty, miejmy nadzieje z bijącym seruszkiem.
Moonstone
Moderator
Ja się nie szczepiłan, chciałam ale na krztusiec mnie rozwaliłaA jak się nastawiacie do szczepienia na grupę? Ja tego nie praktykuje, ale w tej wyjątkowej sytuacji się zastanawiam.
Brownie1992
Moderator
U mnie w 6+1 było juz serduszko także Ja bym szłaWitam Dziewczyny, chciałabym bardzo dołączyć do Waszej grupy termin na 25.05 byłam dziś umówić się na pierwszą wizytę i też zastanawiam się czy nie będzie z wczas 6+2 chociaz Pani w recepcji zapewniała że będzie ok ale już sama nie wiem... W temacie grypy w tamtym roku przechodziłam tak okropnie, że obiecałam sobie w tym się zaczepić a teraz sama już nie wiem co robić
Super, że wizyta udana kolejnym razem wizytujemy tego samego dniaDziewczyny ja już po wizycie, bylismy razem z mężem ale u mnie właśnie odwrotnie, byłam jedyna w poczekalnii z facetem
reklama