reklama
Medjool
Fanka BB :)
U mnie po wizycie jedno "ale" - kręcą trochę nosem na kp w ciąży. Piszę kręcą, bo zarówno gin jak i endo (tsh mi trochę skoczyło, więc jeszcze w międzyczasie miałam teleporadę).
Wiem, że duża część z Was czeka na pierwszego Maluszka , ale może są Mamy, które wciąż karmią albo mają takie doświadczenia?
Dla mnie to naprawdę nie jest dobry czas na odstawienie, lekarza prowadzącego też nie chcę zmieniać, bo ostatecznie mam do niego duże zaufanie i w zasadzie on też szanuje moją decyzję, ale no właśnie jednak to "ale" z jego strony jest.
PS jak coś to nie jestem gwardia laktoterror każda ma prawo sama zdecydować kiedy, jak i ile chce karmić po prostu szukam kogoś kto może ma podobne doświadczenia
Wiem, że duża część z Was czeka na pierwszego Maluszka , ale może są Mamy, które wciąż karmią albo mają takie doświadczenia?
Dla mnie to naprawdę nie jest dobry czas na odstawienie, lekarza prowadzącego też nie chcę zmieniać, bo ostatecznie mam do niego duże zaufanie i w zasadzie on też szanuje moją decyzję, ale no właśnie jednak to "ale" z jego strony jest.
PS jak coś to nie jestem gwardia laktoterror każda ma prawo sama zdecydować kiedy, jak i ile chce karmić po prostu szukam kogoś kto może ma podobne doświadczenia
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Ja póki co mam wizyty poranne to też sama chodzę, więc się nie martwWszyscy w kolejce że swoimi partnerami a ja mojego nie wzięłam
agakazet
Też mam niedoczynność, jak te 2 sprawy się łączą? Z okazji niedoczynności przysługują nam dodatkowe rzeczy?Kolejna wizyta za 3 tyg, dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ jako że mam niedoczynność tarczycy. Mi gin kazała robić te badania z chorobami zakaźnymi w 10tc
Ja z pierwszym dzieckiem poszłam szybko, był sam pęcherzyk bez serduszka. I stresowało mnie to czekanie aż serce zabije, tym bardziej, że w międzyczasie miałam plamienia i krwotok i czułam się jak skazaniec.Już przy tym tygodniu te przyrosty mogą nie być aż tak wysokie, mnie osobiście bardziej stresuje czekanie na wynik bety niż wizyta u gin. Ja bym poszła sprawdzić czy ciąża w macicy
Lepiej wziąć głęboki oddech i pójść na wizytę w odpowiednim czasie. Choć oczywiście rozumiem zniecierpliwienie i ekscytację.
KINDERBUENOO88
ja w obu poprzednich ciazach mialam wizyte kolo 6+3 i juz bylo serduszko. wiec mysle taki czas to najlepszy jest
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Ja jak miałam 5+4 bodajże to już było widać zarodek z serduszkiem. Więc to różnie bywaDziewczyny! Jak wcześnie ginekolog jest w stanie potwierdzić że wszystko jest okej? Wiem, że im później tym więcej widac, ale czy jest taki wcześniejszy moment np. 5+3 że ginekolog coś potwierdzi?
KINDERBUENOO88
a co do karmienia niestety nie pomoge. ale znam dwa przypadki gdzie dziecko samo odstawiło piers jak mama byla w ciazy. po ponoc wyedy smak mleka sie zmienia
reklama
Melissa88
Ja tak samo będę musiała na pierwszą wizytę wybrać się sama, mąż w Londynie akurat przez tydzień będzie musiał byćJa póki co mam wizyty poranne to też sama chodzę, więc się nie martw