Dulce123
Fanka BB :)
Hahaha no trochę dziwnie się poczułamJa też na pierwszą wizytę nie zabieram. Zbyt stresująca (dla mnie) i długa. Będę świecić obrączka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha no trochę dziwnie się poczułamJa też na pierwszą wizytę nie zabieram. Zbyt stresująca (dla mnie) i długa. Będę świecić obrączka
Ja swojego wzięłam, ale nie wszedł do gabinetu, tylko mnie zawiózłWszyscy w kolejce że swoimi partnerami a ja mojego nie wzięłam
Potwierdzi czy jest pęcherzyk ciążowy i dobrze zlokalizowany. Wyznaczy wizytę jak będzie zarodek+ . Niestety zdąża się puste jajo więc sam pęcherzyk to mało.Dziewczyny! Jak wcześnie ginekolog jest w stanie potwierdzić że wszystko jest okej? Wiem, że im później tym więcej widac, ale czy jest taki wcześniejszy moment np. 5+3 że ginekolog coś potwierdzi?
Ja swojego tez nie brałam jeszcze u mnie z ziomkiem wszystko Ok serce bije małe rośnie. Na ta dziwna rosnąca torbiel w piersi dostałam skiero do szpitala na konsultacje do poradni i mamtam termin na 25 październikWszyscy w kolejce że swoimi partnerami a ja mojego nie wzięłam
*GrypęA jak się nastawiacie do szczepienia na grupę? Ja tego nie praktykuje, ale w tej wyjątkowej sytuacji się zastanawiam.
Byłam 5+4, u mnie był pecherzyk z ciałekiem żółtym i zarodkiem, ale na serce było za wcześnie.Dziewczyny! Jak wcześnie ginekolog jest w stanie potwierdzić że wszystko jest okej? Wiem, że im później tym więcej widac, ale czy jest taki wcześniejszy moment np. 5+3 że ginekolog coś potwierdzi?
Nie. Tez chyba na pierwszy raz bym się nie zdecydowała na szczepienie na grypę. Bo jak ktoś co roku się szczepi to wie jak reaguje. Raz się szczepiłam w życiu na grypę i później byłam strasznie choraA jak się nastawiacie do szczepienia na grupę? Ja tego nie praktykuje, ale w tej wyjątkowej sytuacji się zastanawiam.
Odczekaj. Na tym etapie będzie raczej tylko pęcherzyk, bez sensu się stresować. Najlepiej 7-8 tydzień.Dziewczyny! Jak wcześnie ginekolog jest w stanie potwierdzić że wszystko jest okej? Wiem, że im później tym więcej widac, ale czy jest taki wcześniejszy moment np. 5+3 że ginekolog coś potwierdzi?