reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja na pewno będę prywatnie a z NFZ miałam też plan chodzić równocześnie ale chyba nie mam cierpliwości żeby się próbować umawiać na wizyty z przychodni.
Robiłyście już research gdzie robic usg genetyczne? Pytanie kieruje szczególnie do dziewczyn z okolic Krakowa :) czytam że musi być dobry lekarz i dobry sprzęt, ale co to znaczy w praktyce?
W ciąży z córką pierwsze prenatalne robiłam u Sobiesława Kaszowicza mojej koleżanki mi go poleciły ale mi ten typek totalnie nie spasował. Dlatego na połówkowe poszłam do Agnieszki Nawara-Baran. No ona już znacznie lepsze wrażenia sprawiła. Ogólnie w Krakowie taki najlepszy z najlepszych jest podobno dr Wiecheć z Dobrego USG ale on tylko płatne badania robi. Ja jeszcze nie zdecydowałam czy będę robić w Krakowie czy w Bielsku ale jakbym miała robić w Krakowie to bym chyba do tej Nawara Baran poszła.

Ktoś coś mówił o chalce? To zrobiłam dwie 🤭

IMG_9192.jpeg

Wróciłam .
Pęcherzyk ma 10mm . Nic poza tym . Mam odstawić prog i luteinę . Marne szanse na pojawienie się zarodka . 😟 wg @ jestem 8t a ciąża młodsza wg usg... jest taka jakaś szansa ale niewielka 😟
Bardzo mi przykro ☹️ miałam identyczna sytuację w lipcu. Życzę Ci siły i żeby się udało szybko ponownie ♥️

reklama
Do góry