reklama
Melissa88
Fanka BB :)
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Właśnie wróciłam z wizyty. U nas wszystko ok, maleństwo się dobrze rozwija. Nawet jest starsze z USG. Dziś mam 6+4 a z USG wychodzi 7+2 i fasolka ma 1,12 cm, serducho bije więc kamień zszedł. Muszę brać co drogi dzień lactovagine, bo jak grzybica mi się na początku pojawiła to niestety może się nawracać i dlatego mam brać probiotyk. Jeszcze po niedzieli muszę powtórzyć mocz, żeby wykluczyć bakterie, które w wczorajszym badaniu wyszły. Może być prawdopodobieństwo, że wpadły do kubeczka z dróg rodnych.
stokrotka33
Zaangażowana w BB
O nieee ja na szczęście jeszcze nie miałam zwrotki. Czasem trochę mi nie dobrze.Ja się cieszyłam bo udało mi się gulasz zjeść z buraczkami. I właśnie nimi rzygam
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Zapewne jak ja dostaniesz na zbicieMam wyniki i oprócz tsh (4,29) wszystko w normie
Moonstone
Moderator
Już właśnie napisałam do lekarzaZapewne jak ja dostaniesz na zbicie
Progesteron nie jest jakiś wysoki ale z tego co kojarze to mieści się w normie. Dodatkowo jeżeli bierzesz dupka to on nie podbija tego wyniku z krwi więc jak najbardziej poziom może być ok.dziewczyny czy progeseron 11,25 orzy becie 930 jest ok czy za niski ???? co prawda biore duphaston,ale sie stresuje ...
reklama
Dopóki jest cień cienia szansy trzeba mieć nadzieję.Wróciłam .
Pęcherzyk ma 10mm . Nic poza tym . Mam odstawić prog i luteinę . Marne szanse na pojawienie się zarodka . wg @ jestem 8t a ciąża młodsza wg usg... jest taka jakaś szansa