reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja na pewno będę prywatnie a z NFZ miałam też plan chodzić równocześnie ale chyba nie mam cierpliwości żeby się próbować umawiać na wizyty z przychodni.
Robiłyście już research gdzie robic usg genetyczne? Pytanie kieruje szczególnie do dziewczyn z okolic Krakowa :) czytam że musi być dobry lekarz i dobry sprzęt, ale co to znaczy w praktyce?
W ciąży z córką pierwsze prenatalne robiłam u Sobiesława Kaszowicza mojej koleżanki mi go poleciły ale mi ten typek totalnie nie spasował. Dlatego na połówkowe poszłam do Agnieszki Nawara-Baran. No ona już znacznie lepsze wrażenia sprawiła. Ogólnie w Krakowie taki najlepszy z najlepszych jest podobno dr Wiecheć z Dobrego USG ale on tylko płatne badania robi. Ja jeszcze nie zdecydowałam czy będę robić w Krakowie czy w Bielsku ale jakbym miała robić w Krakowie to bym chyba do tej Nawara Baran poszła.

Ktoś coś mówił o chalce? To zrobiłam dwie 🤭

IMG_9192.jpeg

Wróciłam .
Pęcherzyk ma 10mm . Nic poza tym . Mam odstawić prog i luteinę . Marne szanse na pojawienie się zarodka . 😟 wg @ jestem 8t a ciąża młodsza wg usg... jest taka jakaś szansa ale niewielka 😟
Bardzo mi przykro ☹️ miałam identyczna sytuację w lipcu. Życzę Ci siły i żeby się udało szybko ponownie ♥️

reklama
Do góry