Pierwiastka
Fanka BB :)
U mnie to samo... Stresuje się że na najbliższej wizycie się dowiem złych wieści że nadal nie ma zarodka.U mnie nic a nic i przeraża mnie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo... Stresuje się że na najbliższej wizycie się dowiem złych wieści że nadal nie ma zarodka.U mnie nic a nic i przeraża mnie to
A kiedy idziesz na kolejną wizytę? Za tydzień?U mnie to samo... Stresuje się że na najbliższej wizycie się dowiem złych wieści że nadal nie ma zarodka.
Ja miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasuto super że tak ci się udało , w ogóle myślałam że jak jest cukrzyca ciążowa to lekarze zalecają CC, moja ciotka tak miała
A kiedy idziesz na kolejną wizytę? Za tydzień?
No ja tez nie mam jakiś wielkich objawów, tylko te mdłości od czasu do czasu i dziś mnie dźwignął trochę zapach kociej karmy ale rzygu nie było i tez trochę mi z tym nieswojo, bo nawet piersi mnie nie bolą.
Mamusie,
bo ja karmie Oldżika w nocy piersią (a to tak jak pisałam mm) i jakiś tam pokarm mam i teraz moje pytanie, czy was karmiące bolą piersi czy nie?
Trzymam mocno kciuki dawaj znać tego 11.09 jak tam co tam11.09 ide, będę 6+5 byłam poerwszy raz w 5+5 i było tylko jajeczko 7mm...
No to piona u mnie zero objawów i też się trochę tym stresuję. Ale w tej chwili przypomina mi się ciąża z córką też nie miałam żadnych objawów i córka urodziła się zdrowa.U mnie nic a nic i przeraża mnie to
Ja miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasu
mam podobne myśliU mnie to samo... Stresuje się że na najbliższej wizycie się dowiem złych wieści że nadal nie ma zarodka.