reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

No to piona u mnie zero objawów i też się trochę tym stresuję. Ale w tej chwili przypomina mi się ciąża z córką też nie miałam żadnych objawów i córka urodziła się zdrowa. 💪
miałam mdlości 1,5tygodnia a teraz ustały, jedynie czuję zmęczenie, ból piersi i podbrzusza. No i to uczucie zimna.

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie 🙈🙈co za ulga wszystko jest jak na ten moment idealnie, zarodek z serduchem ❤️coś mi mówiła gin że 160/170 uderzeń jeszcze nie sprawdzałam ale z tego co mówiła to ok,nie ma żadnych krwiaków,torbieli czy rozwarstwień 😀założyli mi kartę ciąży 😀
Przypomnisz który masz tydzień?
Mi się coś wydaje, że nie wytrzymam do końca września bez wizyty 😂

Szybko zleci 😀ja się dowiedziałam jakoś 3 dni przed miesiączką (dziwnie się czułam i chciałam wykluczyć ciążę)😀i myślałam że nie doczekam tego września ale tak na prawdę całkiem szybko mi to minęło 😀
Ja dwa dni przed 😆 ale testy robiłam od 6 dni przed i już straciłam nadzieję 😂

reklama
Nie no jebłam ... jestem po teleporadzie. Glukoza do powtórzenia oczywiście, ale co najlepsze przyjebała się do bety i mówi no słaba słaba ta beta HCG no bardzo słaba. Nie wygląda to dobrze. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Mi w poprzedniej ciąży żaden lekarz nie kazał w ogóle robić bety, a chodziłam do kilku zanim trafiłam do tego u którego finalnie prowadziłam ciążę. Dlaczego nie wygląda dobrze? Na usg wszystko było ok, prawda?

Do góry