reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie 🙈🙈co za ulga wszystko jest jak na ten moment idealnie, zarodek z serduchem ❤️coś mi mówiła gin że 160/170 uderzeń jeszcze nie sprawdzałam ale z tego co mówiła to ok,nie ma żadnych krwiaków,torbieli czy rozwarstwień 😀założyli mi kartę ciąży 😀

to super że tak ci się udało :) , w ogóle myślałam że jak jest cukrzyca ciążowa to lekarze zalecają CC, moja ciotka tak miała
Ja miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasu

No ja tez nie mam jakiś wielkich objawów, tylko te mdłości od czasu do czasu i dziś mnie dźwignął trochę zapach kociej karmy ale rzygu nie było 🙈 i tez trochę mi z tym nieswojo, bo nawet piersi mnie nie bolą.

Mamusie,

bo ja karmie Oldżika w nocy piersią (a to tak jak pisałam mm) i jakiś tam pokarm mam i teraz moje pytanie, czy was karmiące bolą piersi czy nie?

Mam czasem uczucie napływającego mleka do piersi, nie miałam tego od paru miesięcy

Ja miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasu

A w jakim szpitalu rodzilas?

reklama
Do góry