Brownie1992
Moderator
A jaki przyrost ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki przyrost ?
To jeszcze się ciesz, że bezzębny Ja po cycach dokładnie czuje każdy wyrzynany ząb To ciągniecie i przygryzanie tez było grane A najgorsze, że jak pije z jednej piersi to sutkiem drugiej się musi bawić, bo jak chowam to jest gruba aferaTo może tu jest cyc pogrzebany
Mnie kąsa bezzębnie, to chyba pozostałość po wzmocnionym napięciu w obręczy barkowej. A hitem jest jak zlapie pierś i ciiiaaaaagnie a jak krzyczę ała to pęka ze śmiechu
Gratulacje! Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu i w sumie to wóz albo przewóz, bo będzie to jakoś 7 tydzień, wiec serducho musi już byćDziewczyny ja już po wizycie co za ulga wszystko jest jak na ten moment idealnie, zarodek z serduchem coś mi mówiła gin że 160/170 uderzeń jeszcze nie sprawdzałam ale z tego co mówiła to ok,nie ma żadnych krwiaków,torbieli czy rozwarstwień założyli mi kartę ciąży
Ja jestem z Trójmiasta Ogółem w Gdańsku są 2 szpitale 3 referencyjności (jedyne w całym województwie z tego co pamietam ) i bardzo zależy jak się akurat trafi. Nie rzadko odsyłają do Kartuz, Malborka czy ElblągaJa miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasu
Ja myśle, że tez końcówka kwietnia wyjdzie, ale zobaczymy Ja kwietniowa, córka kwietniowa, jeszcze trzeciego do szczęścia potrzebaZ USG wyszło że 6+4 (z om wychodzi 6+2)więc mam termin przewidywany na 29kwietnia ale liczę po cichu że pozwolicie mi tu zostać
Mi mega szybko teraz zleciało, już chyba prawie 3 tygodnie wiem W pierwszej ciąży każdy tydzień na początku strasznie mi się ciągnął, od wizyty do wizyty jak wieki to trwało. Teraz w sumie nie mam tyle czasu na rozkminySzybko zleci ja się dowiedziałam jakoś 3 dni przed miesiączką (dziwnie się czułam i chciałam wykluczyć ciążę)i myślałam że nie doczekam tego września ale tak na prawdę całkiem szybko mi to minęło
Nie pytałam czemu. Nie chciało mi się z nią gadać. Po prostu myślałam dawaj to skierowanie i spierdalajMi w poprzedniej ciąży żaden lekarz nie kazał w ogóle robić bety, a chodziłam do kilku zanim trafiłam do tego u którego finalnie prowadziłam ciążę. Dlaczego nie wygląda dobrze? Na usg wszystko było ok, prawda?
Na usg był pęcherzyk w macicy we wtorek Proste, że nic więcej w 4 tygodniu nie będzie widać. A betę robiłam w domniemanym 9 dpo więc niech spada. Jakaś głupia ta baba była na tej teleporadzie.@Brownie1992 jakaś niepoważna, takie rzeczy mówić tylko na postawie bety, bez usg
Pewnie nie ma co się przejmować przyrost Ok. A poziom może być jescze taki Będziesz powtórkę bety robiła ? A co z tym tsh mówiła ?Na usg był pęcherzyk w macicy we wtorek Proste, że nic więcej w 4 tygodniu nie będzie widać. A betę robiłam w domniemanym 9 dpo więc niech spada. Jakaś głupia ta baba była na tej teleporadzie.
Moja gin też nie kazała robić bety,zresztą w poprzedniej miałam prawidłowy wzrost a ciąża obumarła w 5 tyg więc tu najważniejszy jest obraz USG a tak z tego co pamiętam było gitNie no jebłam ... jestem po teleporadzie. Glukoza do powtórzenia oczywiście, ale co najlepsze przyjebała się do bety i mówi no słaba słaba ta beta HCG no bardzo słaba. Nie wygląda to dobrze.
TSH stwierdziła, że dobre. Glukoze powtórzę, ale betę to nie wiem po co jak może po urlopie uda się wyłapać serduszko.Pewnie nie ma co się przejmować przyrost Ok. A poziom może być jescze taki Będziesz powtórkę bety robiła ? A co z tym tsh mówiła ?
Bóg ja opuścił? Ona wie ze powyżej 1000 to beta spowalnia?Nie no jebłam ... jestem po teleporadzie. Glukoza do powtórzenia oczywiście, ale co najlepsze przyjebała się do bety i mówi no słaba słaba ta beta HCG no bardzo słaba. Nie wygląda to dobrze.