Gratulacje na kiedy mieliście termin ?My już rozpakowani. Maluszek waży 3600 kg i mierzy 56 cm. Życzę powodzenia wszystkim mamusiom
reklama
halfalive
Fanka BB :)
wg usg na 12 maja ale lekarz ostrzegal, że urodzi się na przełomie maja i kwietniaGratulacje na kiedy mieliście termin ?
Asmag Forte.Jaki magnez dostalas ze 8x1?
Tak jak Madelajn8 mam wizytę w czwartek, zobaczymy czy Mała przybrała coś i czy się szykuje na wyjście. Co prawda termin mamy na 21ego maja a w rodzinie (mama, siostra) zawsze były porody wywoływane po terminie, no ale kto wie
Aneczka2021
A do którego tygodnia masz magnez 8x1?Asmag Forte.
Tak jak Madelajn8 mam wizytę w czwartek, zobaczymy czy Mała przybrała coś i czy się szykuje na wyjście. Co prawda termin mamy na 21ego maja a w rodzinie (mama, siostra) zawsze były porody wywoływane po terminie, no ale kto wie
Do końca 36tyg miałam 8 tabletek dziennie, od 37tyg mam 4 tabletkiA do którego tygodnia masz magnez 8x1?
My też już po Termin miałam na 5/6 maj, a urodziłam 3 maja w nocy. Faktycznie te skurcze dołem brzucha przeszły w porodowe, nie ustały po nocy, tylko cały dzień się utrzymywały a potem się zaczęły nasilać. Dzidziuś 3900, ale to trzecie dzieciątko, więc dałam radę.
gratuluję 3900 spore dużo zdrowia dla WasMy też już po Termin miałam na 5/6 maj, a urodziłam 3 maja w nocy. Faktycznie te skurcze dołem brzucha przeszły w porodowe, nie ustały po nocy, tylko cały dzień się utrzymywały a potem się zaczęły nasilać. Dzidziuś 3900, ale to trzecie dzieciątko, więc dałam radę.
alexaaa94
cudownie, gratulacjeMy też już po Termin miałam na 5/6 maj, a urodziłam 3 maja w nocy. Faktycznie te skurcze dołem brzucha przeszły w porodowe, nie ustały po nocy, tylko cały dzień się utrzymywały a potem się zaczęły nasilać. Dzidziuś 3900, ale to trzecie dzieciątko, więc dałam radę.
Co tam dziewczyny u Was? Macie jakieś objawy? Ja miałam z piątku na sobotę,
mocne bóle brzucha jak na okres, do tego plecy, uda, spać nie mogłam. Rano przejechaliśmy sie do szpitala. Ale szyjka miekka zamknięta, rozwarcie 1,5cm, bóle automatycznie w szpitalu ustąpiły ktg okej, ciśnienie ok, puścili mnie do domu. Wtorek mam termin i kolejne ktg. Mała waży 3300g. Od wczoraj nic mi nie jest
mocne bóle brzucha jak na okres, do tego plecy, uda, spać nie mogłam. Rano przejechaliśmy sie do szpitala. Ale szyjka miekka zamknięta, rozwarcie 1,5cm, bóle automatycznie w szpitalu ustąpiły ktg okej, ciśnienie ok, puścili mnie do domu. Wtorek mam termin i kolejne ktg. Mała waży 3300g. Od wczoraj nic mi nie jest
reklama
Mi często twardnieje brzuch, coś zrobie i od razu. Czasem boli mnie krzyż, czasem nie moge spać. Ogólnie jestem zmeczona i brzuch ciaży, chciałabym sie pozbyć już dodatkowych kg. Ale ogólnie jest okay, jutro mam wizyte to znowu bedzie ktg. Poprzedni poród zaczał sie niespodziewanie, o 2 w nocy w szpitalu powiedzieli, że do porodu daleko, wròciliśmy do domu, a o 8:30 odeszły mi wody i 5 godzin później urodziłam jedynym zwiastunem było odejście czopa, zaczał odchodzić we wtorek, a urodziłam w sobote.
Podziel się: