Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Ja tak samoMi pomaga w stresie domowy detektor tętna słyszę, że serce bije i jestem spokojna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samoMi pomaga w stresie domowy detektor tętna słyszę, że serce bije i jestem spokojna
Właściwie to niedługo powinnysmu zacząć czuć ruchy dzidziek to myślę, że to będzie uspokajało i dawało pewność, że wszystko jest okJa tak samo
Nie jest to wcale reguła, że poznaje się płeć w ok 14 tc. Czasem nie widać. Nie każdy lekarz też chcę na tak wczesnym etapie wróżyć płeć. Więc 18 tc to wcale nie aż tak późno Może po prostu Bobas tak się układał podczas usg, że nie było widać. Polowkowe usg robi się w różnych miejscach, w szpitalu pewnie też, to zależy gdzie się zapiszesz Lekarz Ci pewnie powie.Hej dziewczyny to moja pierwsza ciąża. Mam pytanie, jestem w 15tyg. W 13tc miałam prenatalne dopochwowe, wszystko okej. Nastepna wizytę mialam 25.10. A teraz 5.12. Czy wy znacie juz płeć. Chodzę na nfz do starszego doktora. Ogólnie jest w porządku, ale powiedział ze plec dopiero w 18tc a mam wrazenke ze niektoezy juz znaja w 14. Jeżeli chodzi o połówkowe to pewnie po grudniowej wizycie mnie wysle, alw to wtedy się robi w szpitalu tak?
DziękujęNie jest to wcale reguła, że poznaje się płeć w ok 14 tc. Czasem nie widać. Nie każdy lekarz też chcę na tak wczesnym etapie wróżyć płeć. Więc 18 tc to wcale nie aż tak późno Może po prostu Bobas tak się układał podczas usg, że nie było widać. Polowkowe usg robi się w różnych miejscach, w szpitalu pewnie też, to zależy gdzie się zapiszesz Lekarz Ci pewnie powie.
Hej nie jestem już na wątku prywatnym i nie mam jak się zapytać...a pamiętam,że było kilka dziewczyn co schodziło ze sterydu. Potrzebuje wiedzieć,które to były lub niech się po prostu odezwą do mnie w wiadomości prywatnej - mam kilka pytań. Z góry dziękuję za przekazanie info i pomocMi pomaga w stresie domowy detektor tętna słyszę, że serce bije i jestem spokojna
Napisalam, ja schodze z Encortonu obecnie.Hej nie jestem już na wątku prywatnym i nie mam jak się zapytać...a pamiętam,że było kilka dziewczyn co schodziło ze sterydu. Potrzebuje wiedzieć,które to były lub niech się po prostu odezwą do mnie w wiadomości prywatnej - mam kilka pytań. Z góry dziękuję za przekazanie info i pomoc