reklama
Sięgam raczej po owsianke, pieczywo ziarniste, owoce ale w ostateczności chyba sięgnę po czopki glicerynowe@ewa6 moze musisz sprobowac pomoc naturze? Np sok z ogorkow kiszonych czy kapusty kiszonej...?
Na samą myśl o tym soku robi mi się nie dobrze.. łeeee@ewa6 moze musisz sprobowac pomoc naturze? Np sok z ogorkow kiszonych czy kapusty kiszonej...?
Ale pomoże mi jeszcze pomaga koktajl z błonnikiem i siemiem lnianym. Staram się pomóc sobie naturalnie.Na samą myśl o tym soku robi mi się nie dobrze.. łeeee
Dziękuję Ci bardzo za radę, jak będzie już naprawdę źle to się do nich pewnie zastosujeAle pomoże mi jeszcze pomaga koktajl z błonnikiem i siemiem lnianym. Staram się pomóc sobie naturalnie.
Melania02
Zaangażowana w BB
Hey dziewczyny mam pytanie właśnie otrzymałam wyniki z krwi badan prenatalnych ogólnie wszystko ok ale niestety wyszło że mam wysokie ryzyko wystąpienia stanu przedrzucawkowego ... ogólnie spanikowałam a nie mogę dodzwonić sie do lekarza. Oczywiście zaczęłam czytać informacje na ten temat w Internecie ale same wiecie jak tam piszą. Czy ktoś z was miał podobne wyniki? Mam jeszcze rozpisane wyniki:
ryzyko stanu przedrzucawkowego:
przed 34 tygodniem ciąży 1:8
przed 37 tygodnie ciąży 1:4
przed 42 tygodnie ciąży>1:4
ocena ryzyka wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:28
ryzyko przedwczesnego porodu przed 34 tygodniem 1:34
Nie ukrywam że jestem przerażona i jeśli ktokolwiek jest w temacie bardzo proszę o informacje
Nie ukrywam że jestem przerażona i jeśli ktokolwiek jest w temacie bardzo proszę o informacje
Ellie2021
Fanka BB :)
A jakie mialas wartości mom białka pappa i bety?Hey dziewczyny mam pytanie właśnie otrzymałam wyniki z krwi badan prenatalnych ogólnie wszystko ok ale niestety wyszło że mam wysokie ryzyko wystąpienia stanu przedrzucawkowego ... ogólnie spanikowałam a nie mogę dodzwonić sie do lekarza. Oczywiście zaczęłam czytać informacje na ten temat w Internecie ale same wiecie jak tam piszą. Czy ktoś z was miał podobne wyniki? Mam jeszcze rozpisane wyniki:
Ellie2021
Fanka BB :)
Być może lekarz wdroży acard albo coś jeszcze innego. Najlepiej by było się skontaktować z ginekologiem.beta hCG 16,600 IU/I co odpowiada 0 4723MoM a to białko o ile dobrze odczytuje PAPP-A 3,480 IU/I co odpowiada 0,8076MoM
reklama
Melania02
Zaangażowana w BB
dziękuję właśnie dodzwoniłam się i faktycznie mówi że wdrożymy acard i że to często wychodzi przy badaniach prenatalnychByć może lekarz wdroży acard albo coś jeszcze innego. Najlepiej by było się skontaktować z ginekologiem.
Podziel się: