reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Hey dziewczyny mam pytanie właśnie otrzymałam wyniki z krwi badan prenatalnych ogólnie wszystko ok ale niestety wyszło że mam wysokie ryzyko wystąpienia stanu przedrzucawkowego ... ogólnie spanikowałam a nie mogę dodzwonić sie do lekarza. Oczywiście zaczęłam czytać informacje na ten temat w Internecie ale same wiecie jak tam piszą. Czy ktoś z was miał podobne wyniki? Mam jeszcze rozpisane wyniki:
ryzyko stanu przedrzucawkowego:
przed 34 tygodniem ciąży 1:8
przed 37 tygodnie ciąży 1:4
przed 42 tygodnie ciąży>1:4
ocena ryzyka wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:28
ryzyko przedwczesnego porodu przed 34 tygodniem 1:34
Nie ukrywam że jestem przerażona i jeśli ktokolwiek jest w temacie bardzo proszę o informacje :(

Hey dziewczyny mam pytanie właśnie otrzymałam wyniki z krwi badan prenatalnych ogólnie wszystko ok ale niestety wyszło że mam wysokie ryzyko wystąpienia stanu przedrzucawkowego ... ogólnie spanikowałam a nie mogę dodzwonić sie do lekarza. Oczywiście zaczęłam czytać informacje na ten temat w Internecie ale same wiecie jak tam piszą. Czy ktoś z was miał podobne wyniki? Mam jeszcze rozpisane wyniki:
ryzyko stanu przedrzucawkowego:
przed 34 tygodniem ciąży 1:8
przed 37 tygodnie ciąży 1:4
przed 42 tygodnie ciąży>1:4
ocena ryzyka wzrostu płodu przed 37 tygodniem 1:28
ryzyko przedwczesnego porodu przed 34 tygodniem 1:34
Nie ukrywam że jestem przerażona i jeśli ktokolwiek jest w temacie bardzo proszę o informacje :(
A jakie mialas wartości mom białka pappa i bety? 🤔

beta hCG 16,600 IU/I co odpowiada 0 4723MoM a to białko o ile dobrze odczytuje PAPP-A 3,480 IU/I co odpowiada 0,8076MoM

reklama
Do góry