reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
herbata z cytryna miodem i goździkami, mleko z czosnkiem, kanapki z czosnkiem, jak kaszel to syrop z cebuli ;)
Miałam to samo pisać. Mnie złapało też potężne przeziębienie z takim kaszlem że myślałam że płuca wypluje co 15 minut. I tymi sposobami mi przeszło plus syrop od lekarza Drosetux. Syrop z cebuli działa cuda

Dziewczyny mam pytanie z tych dziwnych, ostatnie tygodnie moje piersi były twarde i obolałe i jakby napuchnięta, od jakichś 2/3 dni jakby „oklaply” czy to moze byc jakis zły znak?

Wydaje mi się ze piersi to nie powód do zmartwień, mnie np dzisiaj tez prawie ze nie bola, a czasem to nie mogę ich dotknąć.. a poza tym to niby po 1 trymestrze w większości przypadków bolesność piersi mija, może u cb minął wcześniej 🤷🏻‍♀️😁 kiedy masz wizytę ?

Też chodzę do Luxmedu i mam co wizytę USG (jutro będzie trzecie), to chyba zależy od placówki.
może tak, chociaż pierwsza ciąże prowadziłam u innego lekarza i tez nie miałam 😔

A usg prenatalne tez będzie robił lekarz prowadzący czy wystawił Ci skierowanie do innego ?
Podziwiam Was z tym sokiem z cebuli, ja bym po nim zeszła na zgagę, zwłaszcza teraz w ciąży 😂.
kocham syrop z cebuli 🙈🙈🙈

bardzo współczuje. W pierwszej ciąży miałam uporczywy nocny kaszel przez 4 miesiące, nie mogłam spać w nocy, dostałam skierowanie do szpitala ale oddziały gin mnie nie chciały bo nie leczą kaszlu, a zwykle nie chciały bo co oni mi podadzą w ciąży… na szczęście przeszło, ale było to okropne :((
całe szczescie ze przeszło. No tak dmuchałam chuchałam a i tak coś mnie dopadło. Pokuruje się do piątku jeżeli nic nie będzie przechodzić umowie się do lekarza.

reklama
Syrop z cebuli, smak dziecinstwa 😋

Teraz mi nie wolno bo po synku dostalam w gratisie cukrzyce a i tak na slodkie nie moge patrzec 😔

Do góry