reklama
Miałam to samo pisać. Mnie złapało też potężne przeziębienie z takim kaszlem że myślałam że płuca wypluje co 15 minut. I tymi sposobami mi przeszło plus syrop od lekarza Drosetux. Syrop z cebuli działa cudaherbata z cytryna miodem i goździkami, mleko z czosnkiem, kanapki z czosnkiem, jak kaszel to syrop z cebuli
Silvana
Fanka BB :)
Też chodzę do Luxmedu i mam co wizytę USG (jutro będzie trzecie), to chyba zależy od placówki.w Polsce, chodzę do Luxmedu. Czy ja wiem czy malutko ? Dla mnie było wystarczająco. Zawsze mogę iść dodatkowo na usg jeśli coś mnie niepokoi
KarolinaDD
Dziewczyny mam pytanie z tych dziwnych, ostatnie tygodnie moje piersi były twarde i obolałe i jakby napuchnięta, od jakichś 2/3 dni jakby „oklaply” czy to moze byc jakis zły znak?
Wydaje mi się ze piersi to nie powód do zmartwień, mnie np dzisiaj tez prawie ze nie bola, a czasem to nie mogę ich dotknąć.. a poza tym to niby po 1 trymestrze w większości przypadków bolesność piersi mija, może u cb minął wcześniej kiedy masz wizytę ?
magdalena.
może tak, chociaż pierwsza ciąże prowadziłam u innego lekarza i tez nie miałamTeż chodzę do Luxmedu i mam co wizytę USG (jutro będzie trzecie), to chyba zależy od placówki.
A usg prenatalne tez będzie robił lekarz prowadzący czy wystawił Ci skierowanie do innego ?
kocham syrop z cebuliPodziwiam Was z tym sokiem z cebuli, ja bym po nim zeszła na zgagę, zwłaszcza teraz w ciąży .
całe szczescie ze przeszło. No tak dmuchałam chuchałam a i tak coś mnie dopadło. Pokuruje się do piątku jeżeli nic nie będzie przechodzić umowie się do lekarza.bardzo współczuje. W pierwszej ciąży miałam uporczywy nocny kaszel przez 4 miesiące, nie mogłam spać w nocy, dostałam skierowanie do szpitala ale oddziały gin mnie nie chciały bo nie leczą kaszlu, a zwykle nie chciały bo co oni mi podadzą w ciąży… na szczęście przeszło, ale było to okropne (
reklama
Podziel się: