reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

A w lux med chyba nie robią takiego pełnego usg prenatalnego z pappa? Z tego co się kiedyś dowiedziałam. Ja właśnie dlatego robię dodatkowo prywatnie, a w lux med tylko usg.
nie robiłam testu Pappa ale z tego co mi mówiła ginekolog na pierwszej wizycie (poszłam do jakieś losowej) to powiedziała ze jest dodatkowo płatne wiec wydaje mi się ze robią

reklama
Ja nie jestem w stanie dojść do siebie. Jestem tak zmęczona i ospała, ze aż nie jestem w stanie pracować czy ogarnąć domu… nie wymiotowałam jeszcze ani razu ale cały czas mam okropne mdłości :/ i od wczoraj zaczął sie wstręt do jedzenia :(
Ja mam awersje do jedzenia od 4 tyg już... schudłam 4 kg ... 🤯

Ja nie jestem w stanie dojść do siebie. Jestem tak zmęczona i ospała, ze aż nie jestem w stanie pracować czy ogarnąć domu… nie wymiotowałam jeszcze ani razu ale cały czas mam okropne mdłości :/ i od wczoraj zaczął sie wstręt do jedzenia :(
ja tez najchętniej bym przeleżała i przespała całe dnie… :(( właśnie dziś endo się pytała czy mam jakieś dokuczliwe objawy ciąży to mówiłam jej właśnie o tym zmęczeniu jedynie, bo to mi najbadziej dokucza. Wstręt do jedzenia tez jest straszny, śniadania jeszcze wchodzą jako tako ale już później to masakra :(

może tak, chociaż pierwsza ciąże prowadziłam u innego lekarza i tez nie miałam 😔

A usg prenatalne tez będzie robił lekarz prowadzący czy wystawił Ci skierowanie do innego ?
kocham syrop z cebuli 🙈🙈🙈
USG prenatalne i pappa będę robiła w ramach NFZ (dostałam skierowanie od prowadzącego ze względu na podejrzenie nieprawidłowości). W Luxmedzie mają podobne badanie, które nazywa się "USG między 11 a 13 tygodniem", ale chyba nie robią pappa.

No dobra to jak większość jest za tym, żeby tworzyć wątek prywatny to odpowiadajcie na ten mój wpis i każda która chce być w wątku prywatnym niech się wpisuje :) ja będę potem edytowała ten wpis i dodawała każdą po kolei i pełną listę wyślemy do @aniaslu :)

1. @Agnes4312 - MODERATOR
2. @Ellie2021
3. @Bibi89
4. @KarolinaDD
5. @Silvana
6. @VikiO
7. @anita.91
8. @netka_lp
9. @Roxana1889
10. @Oleś
11. @Kwiatuszek34
12. @Agula_
13. @Zielona2426
14. @magdalena.
15. @gooskaw
16. @oligator
17. @Lenka666666
18. @Paxa
19. @Ewq9
20. @CzekajacNaCud
21. @Corabia
22. @Olunia145
23. @Dzoana88
24. @Migotka28
25. @Pola0702
26. @Evelina@ - MODERATOR
27. @Bonnie9
28. @Figazmakiem
29. @Kuksonia
30. @Marcela24
31. @Sikorka91
32. @Dolvit
33. @Harinka
34. @Paulina12
35. @MonikaAlex
36. @Charlotte21
37. @Munro
38. @Kasia1994
39. @Emmka87
40. @Szczęśliwa_mama_
41. @deedee92
42. @Lily of the Valley ©
43. @Katarynka1990
44. @paola111
45. @Kinia2006
46. @Gajamata

Ostatnia edycja:
No dobra to jak większość jest za tym, żeby tworzyć wątek prywatny to odpowiadajcie na ten mój wpis i każda która chce być w wątku prywatnym niech się wpisuje :) ja będę potem edytowała ten wpis i dodawała każdą po kolei i pełną listę wyślemy do @aniaslu :)

1. @Agnes4312
Ja chce być w wątku, poproszę o dopisanie :)

reklama

1. @Agnes4312
2. @Ellie2021
3. @Bibi89

Ja tez poproszę żeby mnie wpisać ☺️

Do góry