Ellie2021
Fanka BB :)
Łączę się z Tobą bo ja czuję się tak samo... Ciężkie dni i pewnie tak do 14 tyg lekko... I też już nic mi nie pomaga niestety...Dziewczyny, nie nadrobię Was, trzeci dzień z rzędu mam straszne wymioty, a dopiero co chwaliłam tu te tabletki na wymioty na receptę ja ledwo funkcjonuję, wczoraj nie byłam w stanie dziecka z przedszkola odebrać :/ strasznie mnie boli żołądek i coś pod prawym żebrem (wątroba?), pół dnia bym spała, ogólnie muszę chodzić z zatkanym nosem, bo tak mnie drażnią zapachy, że zaraz biegam do WC nic mi nie pomaga, imbir, miętą, melisa, i te tabletki - wszystko to mogę wyrzucić do kosza... Kiedy się to skończy
Też mam termin na 8 majaHej to ja też się przywitam bo zaglądam tu od momentu jak zobaczyłam 2 kreski na teście Termin wg. usg mam na 8.05, to moja pierwsza ciąża i już rozjazd tygodni, z om 8 +3, z usg 7+4 ale trzymam się wersji że wszystko będzie dobrze (cykle 29-34 ). Jestem po 3 usg, pierwsze pokazało że jestem tydzień do tyłu z kalendarzem, drugie po 10 dniach pokazało serduszko (prywatnie), a 3 to luxmedowe usg do 10 tygodnia, potwierdziło że wszystko idzie dobrze i chyba póki co jestem szczęściarą, którą tylko chwilowo dopadają zjazdy na krótkie drzemki Pozdrawiam Was ciepło!