reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

A czy wy zauważyłyście jakieś zmiany u siebie w organizmie typu szybciej przetłuszczające się wlosy albo wypadanie?
Ja miałam włosy silne. Prsy myciu czasem wyleciały 2 moze 3 a a teraz mi lecą na potęgę. 😞 Do tego trądzik na brodzie. Nie moge sie tego pozbyc. I to nie pojedyncza krostka tylko całe placki ,serie po kilka..
Miałam zawsze paznokcie jak papier. Nie było możliwości zapuszczenia ich nawet na pół centymetra a teraz są twarde i długie, w ogóle się nie łamią!

reklama
Dziewczyny co myślicie o tych testach? Ta ‚druga kreseczka’ wyszła 1-3 min po pierwszej. Jestem 4 dni przed @. Jeden z dziś drugi z wczoraj

Załączniki

• 534E48BE-2CE3-4B3F-80C5-7C01970A7274.jpeg
    534E48BE-2CE3-4B3F-80C5-7C01970A7274.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 109
  • B46CA91A-E912-4931-94CB-7F9E981830B2.jpeg
    B46CA91A-E912-4931-94CB-7F9E981830B2.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 98
A czy wy zauważyłyście jakieś zmiany u siebie w organizmie typu szybciej przetłuszczające się wlosy albo wypadanie?
Ja miałam włosy silne. Prsy myciu czasem wyleciały 2 moze 3 a a teraz mi lecą na potęgę. 😞 Do tego trądzik na brodzie. Nie moge sie tego pozbyc. I to nie pojedyncza krostka tylko całe placki ,serie po kilka..
Miałam zawsze paznokcie jak papier. Nie było możliwości zapuszczenia ich nawet na pół centymetra a teraz są twarde i długie, w ogóle się nie łamią!
ja mam bardzo sucha skore, a tak to nic. Trądzik miałam zawsze wiec tutaj nie zauważyłam zmian, włosy wypadają dalej jak wypadały. 😂

Dziewczyny a z jakiej części Polski jesteście? Jest tu ktoś z Podkarpacia tej pięknej stolicy Polski tak niedocenianej i wyśmiewanej ze względu na rząd 😭😁
ja Warszawa, od listopada okolice Warszawy 🤪
Ja już po wizycie- 7t4d, mały 1,2 cm, serduszko bije i wszystko ok ❤️ termin porodu 4-5maja :)
gratulacje 🥰

@patipatkq92 jak u Ciebie? Dawaj znać !
Ja mogę jeść pomidory w każdej postaci. Lazania. Bolognese. Do wszystkiego pomidory. Pomidory ze śmietaną i cebulą... kanapki s czymkolwiek pomidorem. Plasterki oczywiście grubości koło cm 🤣🤣 sok pomidorowy.I śledzie w sosie koperkowym. W ogóle na ostre i kwasne mam ochotę. Czekolada mnie odrzuca choć normalnie lubię. Lubiłam 🤪
u mnie hektolitry pomidorowej idą 😂

Ja w poprzedniej ciąży ogólnie wyglądałam lepiej 🤪 Chociaż niby na dziewczynkę brzydziej się wygląda, ale no jak widać, głupie przesady 😂
Ale ten okres rozkwitu to u mnie zaczyna się ok 2 trymestru, w 1 wyglądam zawsze jakbym miała zaraz paść... Blada, słaba

reklama
Do góry