reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

No to tym bardziej nie masz się co martwić jeśli oczywiście lekarz nie będzie miał nic przeciwko 😊 wykup sobie tylko ubezpieczenie turystyczne albo wyrób kartę ekuz. Poziom opieki w szpitalach w Hiszpanii jest naprawdę ok (ale napewno nie przyda Ci sie ta informacja 🤞🤞🤞)
Zawsze kupujemy rozszerzone ubezpieczenie :D zwłaszcza teraz jak lata z nami prawie 2 latka

reklama
No to pozostaje tylko cieszyć się wakacjami 😁 ps. Która wyspa na Balearach? Ja jestem zakochna w Minorce 🥰
Wlasnie tym razem lecimy na Minorke. Byliśmy zakochani w Majorce a że nie lubi dwa razy w to samo miejsce wracać to padło na minorke :) a co do stycznia to będziemy przekładać bo mieliśmy zarezerwowany Egipt. Ale nie chce ryzykować i lecieć tam w ciąży, więc zmienimy (jeśli będzie w piątek mały człowiek i ciąża będzie bez problemów) na Fuerte albo Lanzarote

Wlasnie tym razem lecimy na Minorke. Byliśmy zakochani w Majorce a że nie lubi dwa razy w to samo miejsce wracać to padło na minorke :) a co do stycznia to będziemy przekładać bo mieliśmy zarezerwowany Egipt. Ale nie chce ryzykować i lecieć tam w ciąży, więc zmienimy (jeśli będzie w piątek mały człowiek i ciąża będzie bez problemów) na Fuerte albo Lanzarote
Super! Bardzo dobry wybór. Minorka jest mniej turystyczna, można w 2 dni całą wyspę zjeździć 😁 Ciutadella jest piękna, punkt widokowy na Monte Toro i Faro de Favaritx (latarnia morska) no i plaże, wiaodmo 😁 mam nadzieję że nie będzie wam padać bo ostatni tydzień mamy dużo deszczu i burz 🙈 ale wciąż ok 26 stopni 😁

Hej dziewczyny teraz ja krwawię i właśnie jadę do szpitala :( trzymajcie kciuki proszę
I jak? 😔

Kobietki, mąż zakupił mi Prenatal Uno, ale i też zakupił Pregna Plus bez żelaza. Używał ktoś tych drugich witamin? W sposobie użycia nie ma napisane czy podczas posiłku, czy jak? Po prostu 1 kapsułka dziennie. Też nie jest napisane, w jakim trymestrze ciąży. Używał/używa je ktoś? W Prenatal Uno jest ładnie opisane, a tutaj tak skromnie z opisem, a lubie dokładnie przyjmowac dane witaminy ;)

Dziewczyny.... Wstałam dziś do pracy i na papierze zobaczyłam jasno różowy śluz.... Na wkładce póki co nic nie ma... Jedynie jak się podcieram po wyjściu z łazienki. Myślicie,że mam się czym stresować? Dzwonić do gina wcześniej czy czekać do piątkowej wizyty? Biorę luteinę dowcipną 2xdziennie

reklama
Do góry