Agnes4312
Moderator
A wiesz kiedy miałaś owulacje?Tak też mówiła gin.ale jakoś tak bez entuzjazmu i że ciąża dużo młodszą niż na to wychodzi... Więc to mnie trochę zmartwiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz kiedy miałaś owulacje?Tak też mówiła gin.ale jakoś tak bez entuzjazmu i że ciąża dużo młodszą niż na to wychodzi... Więc to mnie trochę zmartwiło
Hej dziewczyny teraz ja krwawię i właśnie jadę do szpitala trzymajcie kciuki proszę
Nie mam pojęcia właśnie. Wiem tylko kiedy był stosunek (bo był tylko jeden w sierpniu) z 21 na 22 sierpnia ;p według apki owulacja powinna być ok 16-18.08 ale to wiecie gdyby cykl był książkowy...a jak widać nie byłA wiesz kiedy miałaś owulacje?
To tego 21-22 sierpnia w którym dniu cyklu byłaś?Nie mam pojęcia właśnie. Wiem tylko kiedy był stosunek (bo był tylko jeden w sierpniu) z 21 na 22 sierpnia ;p według apki owulacja powinna być ok 16-18.08 ale to wiecie gdyby cykl był książkowy...a jak widać nie był
Hmmm pierwszy dzień okresu to 2.08 cykle mam takie 30-32 dniówek. W sumie nie były regularneTo tego 21-22 sierpnia w którym dniu cyklu byłaś?
To wychodzi, że miałaś owulacje około 20 dc, to normalne, że ciąże będziesz miałaś młodszą niż dni z miesiączki nawet tydzieńHmmm pierwszy dzień okresu to 2.08 cykle mam takie 30-32 dniówek. W sumie nie były regularne
Mozesz podpytać lekarza, czasem rekomendują na dłuższy lot wziąć heparyna. Na Baleary masz ok 3h wiec spoko a na kanary to właśnie bym o tą heparyna zapytała. No i będziesz musiała co jakiś czas wstać i chodzić po pokładzieA jak długi lot? Teraz lecimy na Baleary. Potem w styczniu wyspy Kanaryjskie.... Te ostatnie lot ok 6h...nie wiem czy nie za długo
Biorę heparynę od dodatniego testu, że względu na wcześniejsze dwie straty.Mozesz podpytać lekarza, czasem rekomendują na dłuższy lot wziąć heparyna. Na Baleary masz ok 3h wiec spoko a na kanary to właśnie bym o tą heparyna zapytała. No i będziesz musiała co jakiś czas wstać i chodzić po pokładzie
My bilety na święta do PL kupiliśmy już w czerwcu i jeśli nie będzie przeciwskazań to lecimy na 100%
Czyli wychodzi,że ile mogla by mieć? Tak jak liczę dziś 6+1?To wychodzi, że miałaś owulacje około 20 dc, to normalne, że ciąże będziesz miałaś młodszą niż dni z miesiączki nawet tydzień
No to tym bardziej nie masz się co martwić jeśli oczywiście lekarz nie będzie miał nic przeciwko wykup sobie tylko ubezpieczenie turystyczne albo wyrób kartę ekuz. Poziom opieki w szpitalach w Hiszpanii jest naprawdę ok (ale napewno nie przyda Ci sie ta informacja )Biorę heparynę od dodatniego testu, że względu na wcześniejsze dwie straty.