Katarynka1990
Fanka BB :)
Ja już po wizycie- 7t4d, mały 1,2 cm, serduszko bije i wszystko ok termin porodu 4-5maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja w tym roku jeszcze nie miałam urlopu. Cały rok sumiennie po 12h zapierniczałam. się należy!O matko zazdroszczę ja też chcę gdzieś lecieć lecę z wami nie ważne gdzie
Ja na razie to mogę polecieć do roboty I do łóżka po robocie
Trzymamy. Ty też się trzymaj, mam nadzieję, że to nic groźnego.Hej dziewczyny teraz ja krwawię i właśnie jadę do szpitala trzymajcie kciuki proszę
Trzymamy kciuki! I daj znać jak będziesz mogła co i jak!Hej dziewczyny teraz ja krwawię i właśnie jadę do szpitala trzymajcie kciuki proszę
Hmmm miałam ten sam dylemat... Byłam w 5+5 i pęcherzyk miał 10mm a ten pęcherzyk żółtkowy 2mm? Też bez zarodka. Zastanawiało mnie czy nie za mały w piątek mam wizytę, wszystko się wyjaśniHej Dziewczyny OM miałam 06.08 cykle zwykle 30 dniowe. Test zrobiłam 08.09 i tego samego dnia poszłam na betę, która wyszła 169,4. Betę powtórzyłam 10.09 i wyszła 437,1. Także przyrost w normie. Kolejną betę zrobiłam 13.09 i wyszło 1204,3. Pierwszą wizytę u lekarza miałam 14.09 w 5t5d. Na usg widoczny tylko pęcherzyk ciążowy o wielkości 4,5 mm. Następną wizytę mam na 05.10. W środę idę na te pierwsze badania krwi. Bardzo się boję, bo jestem już po jednej stracie. Dokładnie rok temu na początku września jak myślicie czy wielkość pęcherzyka nie jest za mała co do tygodnia ciąży? W sumie lekarz powiedział, że wszystko prawidłowo. No ale te czekanie mnie przerasta
A jak długi lot? Teraz lecimy na Baleary. Potem w styczniu wyspy Kanaryjskie.... Te ostatnie lot ok 6h...nie wiem czy nie za długoW piątek, na wizycie, pytałam o to i lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań do lotu w niepowikłanej ciąży. Ja lece za 2 dni, wracam 27 a potem znów 10.10 lecę w kolejną podróż.
Jak był pęcherzyk żółtkowy to najprawdopodobniej będzie też zarodek jest duża szansa na to.Hmmm miałam ten sam dylemat... Byłam w 5+5 i pęcherzyk miał 10mm a ten pęcherzyk żółtkowy 2mm? Też bez zarodka. Zastanawiało mnie czy nie za mały w piątek mam wizytę, wszystko się wyjaśni
Tak też mówiła gin.ale jakoś tak bez entuzjazmu i że ciąża dużo młodszą niż na to wychodzi... Więc to mnie trochę zmartwiłoJak był pęcherzyk żółtkowy to najprawdopodobniej będzie też zarodek jest duża szansa na to.
Ja byłam w 5+6 i był tylko pęcherzyk ciążowy, bez żółtkowego
Ja z tych dalszych okolic i rodziłam w PileA w którym szpitalu rodziłaś pierwszą dzidzię?