reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

No to tym bardziej nie masz się co martwić jeśli oczywiście lekarz nie będzie miał nic przeciwko 😊 wykup sobie tylko ubezpieczenie turystyczne albo wyrób kartę ekuz. Poziom opieki w szpitalach w Hiszpanii jest naprawdę ok (ale napewno nie przyda Ci sie ta informacja 🤞🤞🤞)
Zawsze kupujemy rozszerzone ubezpieczenie :D zwłaszcza teraz jak lata z nami prawie 2 latka

reklama
No to pozostaje tylko cieszyć się wakacjami 😁 ps. Która wyspa na Balearach? Ja jestem zakochna w Minorce 🥰
Wlasnie tym razem lecimy na Minorke. Byliśmy zakochani w Majorce a że nie lubi dwa razy w to samo miejsce wracać to padło na minorke :) a co do stycznia to będziemy przekładać bo mieliśmy zarezerwowany Egipt. Ale nie chce ryzykować i lecieć tam w ciąży, więc zmienimy (jeśli będzie w piątek mały człowiek i ciąża będzie bez problemów) na Fuerte albo Lanzarote

Wlasnie tym razem lecimy na Minorke. Byliśmy zakochani w Majorce a że nie lubi dwa razy w to samo miejsce wracać to padło na minorke :) a co do stycznia to będziemy przekładać bo mieliśmy zarezerwowany Egipt. Ale nie chce ryzykować i lecieć tam w ciąży, więc zmienimy (jeśli będzie w piątek mały człowiek i ciąża będzie bez problemów) na Fuerte albo Lanzarote
Super! Bardzo dobry wybór. Minorka jest mniej turystyczna, można w 2 dni całą wyspę zjeździć 😁 Ciutadella jest piękna, punkt widokowy na Monte Toro i Faro de Favaritx (latarnia morska) no i plaże, wiaodmo 😁 mam nadzieję że nie będzie wam padać bo ostatni tydzień mamy dużo deszczu i burz 🙈 ale wciąż ok 26 stopni 😁

Hej dziewczyny teraz ja krwawię i właśnie jadę do szpitala :( trzymajcie kciuki proszę
I jak? 😔

Kobietki, mąż zakupił mi Prenatal Uno, ale i też zakupił Pregna Plus bez żelaza. Używał ktoś tych drugich witamin? W sposobie użycia nie ma napisane czy podczas posiłku, czy jak? Po prostu 1 kapsułka dziennie. Też nie jest napisane, w jakim trymestrze ciąży. Używał/używa je ktoś? W Prenatal Uno jest ładnie opisane, a tutaj tak skromnie z opisem, a lubie dokładnie przyjmowac dane witaminy ;)

Dziewczyny.... Wstałam dziś do pracy i na papierze zobaczyłam jasno różowy śluz.... Na wkładce póki co nic nie ma... Jedynie jak się podcieram po wyjściu z łazienki. Myślicie,że mam się czym stresować? Dzwonić do gina wcześniej czy czekać do piątkowej wizyty? Biorę luteinę dowcipną 2xdziennie

reklama
Do góry