reklama
To może zdecyduje się ponownie tam rodzictak Police pod Szczecinem początek 2020 roku
Bo ten twaróg z pieprzem plus dwie kromki chlebka to na pomorzanach dawali.
Zupy i obiady były pyszne, ale nie w takich ilościach.
KarolinaDD
Fanka BB :)
A ja mam dziewczyny dylemat. 15.09 byłam na pierwszej wizycie, następna mam 14.10. Za tydzień jadę na urlop do Polski i tam mam wizytę zamówiona na 26.09, zamówiłam ja już wcześniej. I teraz mam zagwozdke, bo chce iść na ta wizytę, jestem tak wystraszona o to maleństwo ze miesiąc czekana na kolejna wizytę to jest dla mnie za długo. Ale z drugiej strony, nie wiem czy to nie będzie kolejny stres, czy jest to potrzebne, bo tak naprawdę jak ma być dobrze to będzie dobrze… kolejny lekarz może mi zrobić mętlik w głowie. Nie wiem co robić mąż nie wie co ma mi doradzić, on mówi ze sam ma mętlik w głowie, czekać i wierzyć spokojnie ze nic się w ciągu tego miesiąca nie wydarzy, czy iść się upewnić ze jest dobrze.
Migotka28
A było już serduszko na pierwszej wizycie ?A ja mam dziewczyny dylemat. 15.09 byłam na pierwszej wizycie, następna mam 14.10. Za tydzień jadę na urlop do Polski i tam mam wizytę zamówiona na 26.09, zamówiłam ja już wcześniej. I teraz mam zagwozdke, bo chce iść na ta wizytę, jestem tak wystraszona o to maleństwo ze miesiąc czekana na kolejna wizytę to jest dla mnie za długo. Ale z drugiej strony, nie wiem czy to nie będzie kolejny stres, czy jest to potrzebne, bo tak naprawdę jak ma być dobrze to będzie dobrze… kolejny lekarz może mi zrobić mętlik w głowie. Nie wiem co robić mąż nie wie co ma mi doradzić, on mówi ze sam ma mętlik w głowie, czekać i wierzyć spokojnie ze nic się w ciągu tego miesiąca nie wydarzy, czy iść się upewnić ze jest dobrze.
KarolinaDD
tak było, o był już 8tcA było już serduszko na pierwszej wizycie ?
Evelina@
Moderator
Ja dzisiaj po wizycie 7w 2 d z miesiączki i pokrywa się to idealne z USG.
Całe 1.11 cm człowieczka z serduszkiem
Termin z USG na 6 maja 2023 r.
Z racji prawie wieku dostałam skierowanie na prenatalne, także trzeba będzie się umówić
To kto kolejny wizytuje?
Z racji prawie wieku dostałam skierowanie na prenatalne, także trzeba będzie się umówić
To kto kolejny wizytuje?
Załączniki
KarolinaDD
supeeeerJa dzisiaj po wizycie 7w 2 d z miesiączki i pokrywa się to idealne z USG.
To kto kolejny wizytuje?
Migotka28
To pewnie ja bym spokojnie czekała do tej dalszej wizyty. Nie sugeruj się mną oczywiście. Rób jak intuicja Ci mówitak było, o był już 8tc
Roxana1889
Zaangażowana w BB
Cudownie! Ja w sobote mam wizytę, powinno byc tak samo 7+2, ale czuje sie beznadziejnie i juz nie moge sie doczekać tej sobotyJa dzisiaj po wizycie 7w 2 d z miesiączki i pokrywa się to idealne z USG.
To kto kolejny wizytuje?
reklama
Dzoana88
to może się spotkamy heheTo może zdecyduje się ponownie tam rodzic
Bo ten twaróg z pieprzem plus dwie kromki chlebka to na pomorzanach dawali.
Zupy i obiady były pyszne, ale nie w takich ilościach.
Podziel się: