reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
A ja mam dziewczyny dylemat. 15.09 byłam na pierwszej wizycie, następna mam 14.10. Za tydzień jadę na urlop do Polski i tam mam wizytę zamówiona na 26.09, zamówiłam ja już wcześniej. I teraz mam zagwozdke, bo chce iść na ta wizytę, jestem tak wystraszona o to maleństwo ze miesiąc czekana na kolejna wizytę to jest dla mnie za długo. Ale z drugiej strony, nie wiem czy to nie będzie kolejny stres, czy jest to potrzebne, bo tak naprawdę jak ma być dobrze to będzie dobrze… kolejny lekarz może mi zrobić mętlik w głowie. Nie wiem co robić 🙁 mąż nie wie co ma mi doradzić, on mówi ze sam ma mętlik w głowie, czekać i wierzyć spokojnie ze nic się w ciągu tego miesiąca nie wydarzy, czy iść się upewnić ze jest dobrze. 😐
Ja bym się nie zastanawiała i poszła na wizytę. Ale ja ogólnie nie czekałabym 4 tyg na początkowym etapie 🤷🏽‍♀️

Ja dzisiaj po wizycie 7w 2 d z miesiączki i pokrywa się to idealne z USG.
Całe 1.11 cm człowieczka z serduszkiem ❤️

Termin z USG na 6 maja 2023 r.
Z racji prawie wieku dostałam skierowanie na prenatalne, także trzeba będzie się umówić 😉😀

To kto kolejny wizytuje?
super 🥰🥰

Ja dziś 7+4 a pierwsze usg dopiero za tydzień, ale ten czas się dłuży, już nie mogę się doczekać.

@KarolinaDD ja bym poszła na Twoim miejscu :)

Z racji prawie wieku dostałam skierowanie na prenatalne, także trzeba będzie się umówić 😉😀

To kto kolejny wizytuje?
Ja mam pierwsza wizytę 22.09, to będzie 6+5tc ;)

To kto kolejny wizytuje?
Super, gratulacje 😊😊.

Wychodzi na to, że ja następna wizytuję - jutro o 12. Jakoś tak na luzie do tego podchodzę. Wolałabym odbyć tę wizytę nawet tydzień później, bo mam dopiero 6t+6d i trochę wydaje mi się to za wcześnie, no ale to był jedyny dostępny termin, a ten lekarz jest mocno oblegany.

reklama
Dziewczyny a z jakiej części Polski jesteście? Jest tu ktoś z Podkarpacia tej pięknej stolicy Polski tak niedocenianej i wyśmiewanej ze względu na rząd 😭😁

Do góry