reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
A czy Was też tak męczy ciągły głód? Od kilku dni non stop jestem głodna, a przez to rozdrażniona..
Ja przestałam jeść. Ja wpieprzam :(((
Nigdy tyle nie jadłam, co teraz. Chyba nawet w pierwszej ciąży nie, bo wtedy za dużo pracowałam, żeby jeść. A teraz urlop na finiszu, ciąża i bliskość lodówki i spiżarni.

I nadal nie wiadomo, czy chłopak czy dziewczyna, bo raz jem słodkie, a raz śledzie XD taki żarcik (chociaż w pierwszej ciąży wyciągałam lody kaktus w ilościach przerażających i mam córkę ;) )
Urocze są te przesądy i wierzenia.

Ja przestałam jeść. Ja wpieprzam :(((
Nigdy tyle nie jadłam, co teraz. Chyba nawet w pierwszej ciąży nie, bo wtedy za dużo pracowałam, żeby jeść. A teraz urlop na finiszu, ciąża i bliskość lodówki i spiżarni.

I nadal nie wiadomo, czy chłopak czy dziewczyna, bo raz jem słodkie, a raz śledzie XD taki żarcik (chociaż w pierwszej ciąży wyciągałam lody kaktus w ilościach przerażających i mam córkę ;) )
Urocze są te przesądy i wierzenia.
pamietam jak siostra miała fazę na kaktusy, normalnie pożerała je, a urodził się chłopaczek 🤭

Mam.
Beta 883,60

Załączniki

• D88AD5D7-754D-4512-962E-481A206B9D29.jpeg
    D88AD5D7-754D-4512-962E-481A206B9D29.jpeg
    143,8 KB · Wyświetleń: 92
Mnie mdli z głodu. Permanentnego. O 9.40 byłam już po misce rosołu (a wcześniej śniadanie), godzinę później zjadłam 2 kanapki,pozniej baton, a teraz gotuje pyzy z mięsem... masakra. Zastanawiam się czy nie powinnam jak najszybciej sprawdzić poziomu cukru. Ma któraś doświadczenia z cukrzycą ciążową i wiecznym uczuciem głodu?

reklama
Do góry