reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Zazdro ... bo ja to poza śniadaniem prawie nic nie jem... wczoraj myslalam ze zemdleje..
ja tak miałam, ale na szczęście już ustępuje 😄 czasem trzeba się zmusić do jedzenia, bo w ciąży jeść trzeba 🥲 a wiesz ze mi tak wchodziły jabłka i pomidory bez odruchu wymiotnego. Może spróbuj? To zawsze jakieś jedzenie 😊

ja tak miałam, ale na szczęście już ustępuje 😄 czasem trzeba się zmusić do jedzenia, bo w ciąży jeść trzeba 🥲 a wiesz ze mi tak wchodziły jabłka i pomidory bez odruchu wymiotnego. Może spróbuj? To zawsze jakieś jedzenie 😊
Najgorsze jest to ze mam podejrzenie cukrzycy ciążowej wiec teoretycznie nie mogę jeść czegokolwiek ale np pizza mi wchodzi no i teraz musse wybrać albo zjeść 2 kawałki albo nie zjeść nic 🤷🏽‍♀️ martwię się tym bardzo, mam nadzieję że szybko minie...

Najgorsze jest to ze mam podejrzenie cukrzycy ciążowej wiec teoretycznie nie mogę jeść czegokolwiek ale np pizza mi wchodzi no i teraz musse wybrać albo zjeść 2 kawałki albo nie zjeść nic 🤷🏽‍♀️ martwię się tym bardzo, mam nadzieję że szybko minie...
to tak, to jest przechlapane 🙃 ja miałam podejrzenie w pierwszej ciąży, pamietam ten stres, co jeść a co nie żeby nie zaszkodzić dziecku. Ty masz jeszcze mdłości wiec u ciebie to wgl za bardzo wyboru nie ma. 🥲 współczuje 😩

Robiłaś jakieś badania? Ja z dwa miesiące temu robiłam badanie glukozy i miałam 92. To chyba dobry wynik ?

reklama
Do góry