Roxana1889
Zaangażowana w BB
Dawaj znać od razu jak bedziesz cos wiedziałatak. czekam jak na szpilkach na te wyniki. Zazwyczaj przed 12 już były :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znać od razu jak bedziesz cos wiedziałatak. czekam jak na szpilkach na te wyniki. Zazwyczaj przed 12 już były :/
Ja przestałam jeść. Ja wpieprzam ((A czy Was też tak męczy ciągły głód? Od kilku dni non stop jestem głodna, a przez to rozdrażniona..
Chciałabym... bo ja to nic nie jem praktycznie... suchary z masłem dziś w miarę wchodzą i teraz mecze jogurt z gruszką i orzechami... ale mecze go już 30 min... tragediaA czy Was też tak męczy ciągły głód? Od kilku dni non stop jestem głodna, a przez to rozdrażniona..
a różowe plamienia/ różowy śluz ?Trzymamy!
Dziewczyny, a czy któraś z Was miała brązowe plamienie?
łącze się w bólu.Chciałabym... bo ja to nic nie jem praktycznie... suchary z masłem dziś w miarę wchodzą i teraz mecze jogurt z gruszką i orzechami... ale mecze go już 30 min... tragedia
pamietam jak siostra miała fazę na kaktusy, normalnie pożerała je, a urodził się chłopaczekJa przestałam jeść. Ja wpieprzam ((
Nigdy tyle nie jadłam, co teraz. Chyba nawet w pierwszej ciąży nie, bo wtedy za dużo pracowałam, żeby jeść. A teraz urlop na finiszu, ciąża i bliskość lodówki i spiżarni.
I nadal nie wiadomo, czy chłopak czy dziewczyna, bo raz jem słodkie, a raz śledzie XD taki żarcik (chociaż w pierwszej ciąży wyciągałam lody kaktus w ilościach przerażających i mam córkę )
Urocze są te przesądy i wierzenia.
Co za historia u ciebie! Jesteś w kontakcie z lekarzem? Przy takiej becie jest już minimalna szansa, że gdzieś te ciąże wyłapie na dobrym sprzęcie usg. Jak nie dziś to jutro już powinna przekroczyć 1000Mam.
Beta 883,60