Bibi89
Fanka BB :)
Whaaaat?! Niezle... kiedy masz usg?Mam.
Beta 883,60
Bo juz powoli będzie coś widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Whaaaat?! Niezle... kiedy masz usg?Mam.
Beta 883,60
co tam się u ciebie dzieje ten twój dzidziuś to niezły żartowniś rozmawiałaś już z lekarzem ?Mam.
Beta 883,60
tak. Napisałam do niego. Czekam na tel. Pewnie odezwie się po południu dopiero.Co za historia u ciebie! Jesteś w kontakcie z lekarzem? Przy takiej becie jest już minimalna szansa, że gdzieś te ciąże wyłapie na dobrym sprzęcie usg. Jak nie dziś to jutro już powinna przekroczyć 1000
Pewnie dziś lub jutro mnie jakoś wciśnie. Tak mi mówił w piątek jak byłam u niego w szpitaluWhaaaat?! Niezle... kiedy masz usg?
Bo juz powoli będzie coś widać
Napisałam... mam nadzieję, że jednak coś z tego będzie. Znowu moje nadzieje poszybowały pod sufitco tam się u ciebie dzieje ten twój dzidziuś to niezły żartowniś rozmawiałaś już z lekarzem ?
tez wierze ze wszystko będzie u ciebie dobrze, masz niezłe zawirowanie, ta historia musi się dobrze skończyćNapisałam... mam nadzieję, że jednak coś z tego będzie. Znowu moje nadzieje poszybowały pod sufit
ja staram sie jeść rozsądnie bo nie chce przytyć tyle co w poprzednich ciążach a wiem co kryje przede mną drugi trymestr dodam ze aura zimowa wtedy nie sprzyjaA czy Was też tak męczy ciągły głód? Od kilku dni non stop jestem głodna, a przez to rozdrażniona..
o kurde, ja z Kalina tez wyciągałam te kaktusy jak zło. Szczególnie na koniec ciąży, cały dzień na lodach.Ja przestałam jeść. Ja wpieprzam ((
Nigdy tyle nie jadłam, co teraz. Chyba nawet w pierwszej ciąży nie, bo wtedy za dużo pracowałam, żeby jeść. A teraz urlop na finiszu, ciąża i bliskość lodówki i spiżarni.
I nadal nie wiadomo, czy chłopak czy dziewczyna, bo raz jem słodkie, a raz śledzie XD taki żarcik (chociaż w pierwszej ciąży wyciągałam lody kaktus w ilościach przerażających i mam córkę )
Urocze są te przesądy i wierzenia.
kurczę, współczuje, niezły RollercoasterNapisałam... mam nadzieję, że jednak coś z tego będzie. Znowu moje nadzieje poszybowały pod sufit
To pierwsza Twoja beta czy kolejna ?Beta 21,40!!!