reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Robiłaś jakieś badania? Ja z dwa miesiące temu robiłam badanie glukozy i miałam 92. To chyba dobry wynik ?
Ja taki miałam przed ciążą, ale w ciąży 92 to już cukrzyca w PL więc przemysl powtórzenie badania. U mnie norma jest do 95 chyba a Ja robiłam w 5+0 chyba i miałam 101 ale dzień wcześniej faktycznie jadłam fatalnie. Jestem też na metforminie. Przed 11 tyg muszę zrobić test O'sullivana i wtedy zapadnie decyzja.

reklama
Dziękuję za odpowiedź :) umówiłam sie jutro na konsultacje. :D myślałam, że ciąża to taki radosny czas😱 a ja się więcej martwię niż cieszę 😂
Ja to w ogóle jakos ani martwiąca ani ciesząca. Nie lubię być w życiu zaskakiwana i jestem jakos wewnętrznie zezłoszczona że to teraz a nie za miesiąc - wiem że dla tych z Was które na ciąże musiały długo czekać to pewnie abstrakcja że nie czuje się ok w ciąży, gdzie dziecko planuje i staram się od roku, bo rozjechało mi sie to o jeden miesiąc, ale chyba tak mam - lubię mieć po swojemu i poukładane.

Ja to w ogóle jakos ani martwiąca ani ciesząca. Nie lubię być w życiu zaskakiwana i jestem jakos wewnętrznie zezłoszczona że to teraz a nie za miesiąc - wiem że dla tych z Was które na ciąże musiały długo czekać to pewnie abstrakcja że nie czuje się ok w ciąży, gdzie dziecko planuje i staram się od roku, bo rozjechało mi sie to o jeden miesiąc, ale chyba tak mam - lubię mieć po swojemu i poukładane.
Ja Cie Kasia bardzo dobrze rozumiem bo też brakło mi tego jednego miesiąca do bycia spokojną 🤷🏽‍♀️ no ale liczę że natura wie co robi i nic zlego nam sie juz nie wydarzy 🤞🤞🤞🤞

reklama
Rozumiem Cię, bo też tak mam.

Do góry