Agnes4312
Moderator
Daj znać nam co powiedział lekarz i jakie masz zaleceniaTak. Po przyrostach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać nam co powiedział lekarz i jakie masz zaleceniaTak. Po przyrostach
Mam nadzieje, że bedzie jednak dobrze.Dzwonił do mnie wlaaanie mój gin. Powiedział, ze na 90% to nie jets prawidłowa ciąża. Jade wlanej do niego do szpitala na izbę, bo ma teraz dyżur
Nie, mam urwanie głowy w tym tygodniu, pojadę na spokojnie w przyszłymA ty oznaczyłaś teraz bhcg?
Dobrze jestem najbardziej ze wszystkich ciąż wyluzowana, na spokojnie poczekam na wizytę w 7-8 tyg tylko zrobię progesteron i bhcg dla formalnościO właśnie, Kasia, jak u Ciebie?
Trzymam kciuki - tendencja jest jednak w lepszą niż gorsza stronęDzwonił do mnie wlaaanie mój gin. Powiedział, ze na 90% to nie jets prawidłowa ciąża. Jade wlanej do niego do szpitala na izbę, bo ma teraz dyżur
No bardzo ciekawy masz przypadek dobrze, że lekarz jest zaangażowany i możesz na niego liczyć i będziesz pod stałą opiekąJuż jetsem po. Byłam u niego w szpitalu. Zadzwonił żebym przyszła to zerknie co się dzieje, bo ten dzisiejszy przyrost wręcz go zszokował, bo był minął pewien, ze będzie BardO niski lub spadek… jeśli chodzi o ciąże pozamaciczna to na ten moment wyklucza bo mam bardzo grube endometrium, 2cm i wysoki progesteron oraz obraz jajników nie wyglda na pozamaciczna. Na lewym jajniki ciałko żółte i z lewego była owulacja. Przy ciąży pozamacicznej endo jest zazwycAaj ok 6mm i niski prog. Jest tez mikropecherzyk w macicy 2mm… przy czym zdarzają się pseudopecherzyki przy cp, ale reszta do cp mu nie pasuje. Mam powtórzyć bete. Gdyby nie to, ze jetsem 19 dpo to powiedziałby, ze jest ok, ale ta beta taka mała…
Heheh ja właśnie odwołałam wizytę w Bocianie na 22 września. To chyba ten słynny efekt odpuszczeniaNie wiem. Ogólnie z mężem mieliśmy zacząc procedurę in vitro bo staramy się ponad 6 lat. A tu nagle taka niespodzianka.